GX Assist® – blend pentru curățarea și purificarea sistemului digestiv

GX ASSIST sprijină detoxifierea naturală prin crearea unui mediu neprietenos pentru toxinele din tractul digestiv ( inclusiv candida ) care pot perturba imunitatea digestivă și pot provoca deranjamente digestive. Combinația de uleiuri esentiale ajută la purificarea și curățarea sistemului digestiv in timp ce acidul caprilic susține sănătatea acestuia și echilibrul microbian.
Concept
Un sistem digestiv sănătos este esențial pentru toate sistemele organismului iar atunci când digestia nu funcționează optim, pot apărea efecte negative asupra funcțiilor corpului. GX Assist este o combinație de uleiuri esențiale ( Oregano, Melaleuca, Lemon, Lemongrass, Peppermint și Thyme sau Cimbru ) și acid caprilic (un acid gras derivat din uleiul de nucă de cocos ) care ajută la susținerea unui tract digestiv sănătos, creănd astfel baza necesară pentru ca toate celelalte sisteme ale organismului să funcționeze la potențialul maxim.
In medicina holistică se consideră că toate bolile sunt cauzate de un stomac care nu mai conține bacterii benefice din cauza abuzului de medicamente și / sau a mâncării nesănătoase.
Boli precum: balonare, refluxgastric, constipatie, diaree, boalaChron, depresie, anxietate, autism, candida, problemepiele, eczema, psoriasis, etc. toate au legătură cu un mediu bacterian nesănătos in stomac. Pentru a ameliora aceste afecțiuni și a restabili starea de sănătate, e necesar să detoxifiem organismul iar GX Assist ne poate fi de mare folos in acest sens.
Beneficii primare
  • Utilizarea acestui produs este primul pas in programul de intreținere a sănătății sistemului digestiv cu ajutorul uleiurilor esențiale
  • Susține un mediu digestiv sănătos
  • Oferă o curățare naturală pentru un sistem digestiv sănătos.
Descriere produs : 60 de bucăți softgels

PRODUSUL SE POATE COMANDA SEPARAT ȘI SE GĂSEȘTE INCLUS ȘI IN PACHETUL DE DETOXIFIERE CLEANSEANDRESTORE, ALĂTURI DE ALTE PRODUSE IMPREUNĂ CU CARE POATE FI UTILIZAT FOARTE EFICIENT, PRECUM : TERRAZYME, PBASSIST+, LIFELONGVITALITYPACK ȘI ZENDOCRINE.

Recomandări pentru administrare
Se recomandă administrarea acestui produs doar adulților și copiilor peste 12 ani ( nu este recomandat copiilor mici ), intre 1-3 softgels in timpul mesei, pentru o durată de maxim 10 zile pe lună; GX Assist poate fi utilizat in fiecare lună sau tot la 3 luni și este formulat pentru a fi utilizat ca o etapă de curățare pregătitoare inainte de a utiliza PB Assist ( acesta se poate utiliza apoi pentru o durată de 20 de zile ).
? Pentru un stil de viață sănătos, care presupune buna funcționare a organismului și a emoțiilor, se recomandă o alimentație echilibrată nutritiv și mișcare zilnică.
Măsuri de precauție
Unii oameni pot experimenta anumite deranjamente stomacale atunci când încep să utilizeze suplimente de enzime. Pentru majoritatea oamenilor, aceste simptome sunt ușoare și ar trebui să dispară după câteva zile. Femeile gravide sau care alăptează și persoanele cu afecțiuni medicale cunoscute ar trebui să se consulte cu un medic înainte de utilizare. Nu conține gluten și substanțe modificate genetic.