PB Assist+ este o formulă de fibră pre-biotică și șase tulpini de microorganisme probiotice stocate intr-o capsulă vegetală cu inveliș dublu. Acesta oferă 6 miliarde CFU de culturi probiotice active și FOS pre-biotic solubil (fructo-oligozaharide) care incurajează dezvoltarea bacteriilor prietenoase. Sistemul de capsule cu dublu inveliș, cu eliberare temporară, este conceput pentru a ajuta la protejarea culturilor probiotice sensibile de acidul stomacal. PB Assist+ oferă o modalitate unică, sigură și eficientă de a furniza beneficiile bine cunoscute și apreciate ale probioticelor in susținerea sistemului digestiv și imunitar.

PB Assist + utilizează un sistem unic de eliberare a capsulelor cu două straturi care asigură o fibră pre-biotică FOS cu lanț scurt în capsulă exterioară și o capsulă interioară cu eliberare de timp furnizând culturi probiotice active.

FOS, sau fructo-oligozaharide, sunt fibre indigestibile care se găsesc în fructe și legume, care au capacitatea de a promova selectiv aderența și creșterea bacteriilor prietenoase, în timp ce descurajează creșterea microbilor intestinali mai puțin prietenoși.

FOS susține, de asemenea, absorbția sănătoasă a calciului și magneziului, susține nivelul sănătos al glicemiei și al colesterolului și poate suprima și activitatea enzimelor dăunătoare în intestin.

În interiorul capsulei externe care furnizează FOS pre-biotică se află o capsulă interioară mică, cu 5 miliarde de CFU (unități de formare a coloniei) a șase tulpini active de culturi lacto- și bifido-probiotice.

Capsula internă cu eliberare în timp protejează culturile probiotice de mediul dur al stomacului, oferind beneficiile active ale culturilor cu putere maximă la locul de adeziune din tractul intestinal.

Combinația dintre FOS pre-biotice și culturi probiotice active într-un singur sistem, reprezintă un sistem cuprinzător de susținere a florei intestinale care poate fi utilizat în siguranță de toți membrii familiei.

Traiectul dvs. gastrointestinal (GI) are o lungime de aproximativ 25 de metri și este responsabil de digerarea și absorbția nutrienților din alimentele pe care le mâncați, contribuind în același timp la eliminarea deșeurilor din corp.
Dincolo de aceste funcții importante, tractul dumneavoastră GI, în special intestinele, îndeplinește, de asemenea, funcții imune foarte importante în organism. Un tract intestinal sănătos este esențial pentru funcția digestivă optimă și pentru sprijinirea sistemului imunitar.

Beneficii primare
· Promovează un echilibru pozitiv și proliferarea bacteriilor benefice

· Menține echilibrul sănătos al microflorei intestinale

· Susține funcționarea sănătoasă a sistemului digestiv și imunitar

· Ajută la susținerea condițiilor sănătoase ale pielii

· Previne infectiile digestive, cum ar fi diareea calatorului

· Ajuta la simptomelor sindromului de colon iritabil

· Susține sănătatea tractului gastrointestinal, în special a intestinelor

· Ajută la susținerea metabolismului optim și a absorbției alimentelor

· Sigur de utilizat pentru toata familia

· Unic amestec de șase tulpini proprii de microorganisme probiotice prietenoase, inclusiv L. acidophilus, B. lacits, L. salivari, L. casei, B. bifidum și B. longum

· Sistem de eliberare a capsulelor cu dublu strat, cu eliberare de timp, care furnizează 5 miliarde de CFU de culturi probiotice active și 50 mg de FOS pre-biotice (fructo-oligozaharide) pe doză

Descriere produs : 30 de bucăți de capsule vegetale

Produsul se poate comanda separat și se găsește inclus și in pachetul de detoxifiere cleanseandrestore, alături de alte produse impreună cu care poate fi utilizat foarte eficient, precum : GXAssist, Terrazyme și Zendocrine.

Recomandări pentru administrare

Luați o capsulă de trei ori pe zi, cu alimente, timp de 10 zile în fiecare lună, pentru a promova colonizarea florei digestive prietenoase.
PB Assist + poate fi, de asemenea, utilizat atunci când călătoriți pentru a stimula imunitățile digestive, sau o dată pe zi, ca un program de întreținere permanent pentru persoanele cu disconfort digestiv ocazional.

Măsuri de precauție

Unele persoane pot experimenta o modificare inițială a programului digestiv și a funcției atunci când încep să folosească FOS pre-biotice și probiotice. Pentru majoritatea oamenilor, aceste simptome sunt ușoare și ar trebui să dispară după câteva zile. Femeile însărcinate sau care alăptează și persoanele cu afecțiuni medicale cunoscute trebuie să consulte un medic înainte de a utiliza.

Notă: Deși tehnologia PB Assist +de încapsulare cu două straturi face inutilă refrigerarea, se sugerează ca sticlele deschise să fie refrigerate atunci când este posibil.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE si altele gasiti aici https://media.doterra.com/us/en/pips/doterra-pb-assist-plus.pdf