doTERRA DigestZen TerraZyme®

 

Terrazyme este un complex patentat de enzime digestive ( asemenea celor pe care le introducem în organism în cazul unei alimentații sănătoase ) și de cofactorii minerali care asistă la funcționarea lor. Enzimele lipsesc sau se regăsesc în cantități mici în alimentele gătite, procesate sau pline de conservanți fiind astfel deficitare în dieta modernă.

Combinația puternică de enzime digestive din Terrazyme asistă corpul în producția constantă de enzime, elemente critice pentru funcțiile biochimice ale organismului, inclusiv digestia sănătoasă a nutrienților din alimentație și metabolizarea celulară a nutrienților în energie. Enzimele care se găsesc în Terrazyme sunt molecule de proteine care ajuta la descompunerea hrănii în fragmente atât de mici, încât sa treacă în sânge prin porii intestinului. Acestea descompun astfel proteinele, carbohidrații și grăsimile din alimentele ingerate, ajutând organismul să asimileze toți nutrienții, mineralele și vitaminele.

În plus față de enzimele alimentare, această formulă de digestie bine studiată include, de asemenea, amestecul propriu-zis de extracte de mentă, rădăcină de ghimbir și semințe de Caraway pentru a calma disconfortul stomacului.

DigestZen TerraZyme® este un supliment nutritiv puternic care susține astfel o digestiesănătoasă, conținând un amestec brevetat de 10 enzime active integrale care ajută la digestia proteinelor, grăsimilor, carbohidraților complexi, zaharurilor și fibrelor astfel :

• Amilaza descompune carbohidrații, amidonurile și zaharurile

• Papaina are rolul de a digera fibrele proteice din alimentele pe bază de carne

• Lipaza descompune grăsimile și uleiurile astfel incât să fie absorbite în intestin

• Lactaza descompune lactoza găsită în zaharurile din lapte

• Alfa-galactozidaza descompune zaharurile polizaharide complexe găsite in leguminoase și legumele crucifere care pot provoca balonare și gaze

• Cellulasa sparge fibrele pentru a ajuta la digerarea fructelor și legumelor

• Sucraza descompune zaharoza in fructoză și glucoză pentru energie

• Anti-Gluten Enzyme Blend ajută la descompunerea glutenului (găsit în multe cereale)

• Proteaza are rol in descompunerea proteinelor in peptide și aminoacizi

• Glucoamilaza sprijină descompunerea amidonului.

Fiecare doză oferă un amestec cuprinzător de enzime digestive pentru a susține procesele digestive normale, rezultând un confort gastrointestinal crescut, toleranță alimentară și procese metabolice optime. Deficitul de enzime poate provoca perturbări digestive sau deranjamente, inclusiv balonaregaze sau alte simptome.

Descriere produs : 90 de bucăți de capsule vegetale

Produsul se poate comanda separat și se găsește inclus și in pachetul de detoxifiere cleanseandrestore, alături de alte produse impreună cu care poate fi utilizat foarte eficient, precum : GXAssistPBAssist+ și Zendocrine.

Recomandări pentru administrare

Luați una până la trei capsule vegetale in timpul meselor. Dacă serviți hrană proaspătă, luați numai câte o capsulă. Dacă mâncarea include alimente foarte intens preparate, gătite sau produse alimentare despre care se cunoaște că pot cauza disconfort gastro-intestinal specific, luați două sau trei capsule in timpul mesei.

Suplimentele enzimatice funcționează cel mai bine atunci când sunt luate inainte, in timpul mesei sau imediat după masă.

Enzimele digestive conținute in Terrazyme sunt esențiale pentru reglarea metabolismului, detoxifiere și imunitate, din acest motiv fiind recomandată administrarea lor fără nici o nevoie de pauza, nu doar în diete sau probleme digestive.

? Pentru o dieta sănătoasă care să nu afecteze bună funcționare a organismului și a emoțiilor, se recomandă o dietă echilibrată nutritiv și practicarea unui sport pentru a avea un rezultat optim și sănătos.