PROMOȚIA DE ÎNSCRIERE A VERII 100-100-100 PV

Datorită promoției de înscriere a verii 100-100-100 PV, acum e mai simplu să te înscrii în doTERRA și să trăiești o viață centrată în jurul stării de bine și al propriilor tale nevoi. Urmează pașii simpli de mai jos pentru a te înscrie, a primi produsele dorite – și a obține puncte de gratuitate.
Cum te califici:
1. Înscrie-te cu o comandă de 100 PV în luna iunie.
2. Înregistrează-te în Programul de Recompensare a Loialității (LRP) și efectuează o comandă de loialitate de 100 PV în luna iulie.
3. După completarea pașilor 1 și 2, vei beneficia de 100 de puncte cu care vei putea comanda gratuit produse în luna august!
Pentru a se califica pentru promoție, persoana care se înscrie trebuie să se înscrie cu o comandă de 100 PV în luna iunie, să se înregistreze în LRP și să efectueze o comandă de 100 PV în luna iulie, pentru a primi punctele în luna august.

10% REDUCERE – INTUNE™

În condițiile actuale, s-ar putea să ai nevoie de puțin ajutor pentru a nu te lăsa influențat(ă) de cei din jur și a reuși să te concentrezi. InTune este un amestec exclusiv de uleiuri esențiale atent selecționate, conceput pentru a oferi sprijin celor care întâmpină dificultăți de atenție și concentrare pe sarcinile de îndeplinit. Pentru mulți dintre voi care lucrează de acasă sau se întorc la studii, InTune este util pentru a favoriza concentrarea și a vă permite să vă îndepliniți sarcinile cu încredere.
Mai multe despre proprietatile InTune gasesti AICI
Reducerea de 10% se reflectă în prețul afișat. Reducerea de 10% nu se aplică în cazul comenzilor plătite cu puncte.

PRODUSUL LUNII – PALMAROSA (5 ML) – OFERTĂ LIMITATĂ

Originară din Asia de Sud-Est, palmarosa face parte din aceeași familie de ierburi ca citronella și lămâița. Uleiul esențial conține un procent ridicat de geraniol, care este una dintre componentele aromatice primare ale uleiului esențial de trandafir. E cunoscut pentru efectele sale benefice în susținerea aspectului întinerit al tenului; ce ar fi să adaugi câteva picături la crema ta hidratantă? Dincolo de numeroasele sale beneficii, te vei îndrăgosti pe loc de aroma sa proaspătă, dulce și florală!
Mai multe despre beneficiile Palmarosa AICI 
Primește GRATUIT produsul lunii efectuând o comandă LRP minimă de 125 PV în perioada 1-15 iunie 2020.

doTERRA BABY COLLECTION

Asteptarea a luat sfarsit, pentru mamici si copii – de azi avem acces la minunatele produse de corp, special formulate pentru pielea sensibila si pura a copiilor… si nu numai

Baby Hair & Body Washcombină ingrediente simple, blânde, care hrănesc și hidratează chiar și după clătire. Un amestec calmant de extract de vanilie cu uleiuri esențiale CPTG ™ de Lavandă si Mușețel Roman lasă bebelușii, copiii mici, dar si pe cei mai mari cu acel parfum ușor de nou-născut. Proiectat cu o pompă convenabilă, ușor de utilizat, dōTERRA Baby Hair & Body Wash face baia, un timp petrecut in mod placut, fara lacrimi si eficient
Săpunul îl putem folosi și noi doamnelor pentru tenul nostru la demachiat având in compoziție uleiurile esențiale de lavanda și roman chamomile
Baby Diaper Cream – NU doar pentru funduletul bebelusilor
Infuzat cu un amestec unic de uleiuri esențiale CPTG ™ de Lavandă, Semințe de morcov și Arbore de ceai, dōTERRA Baby Diaper Cream ajuta la calmarea și menținerea pielii cu aspect sănătos. În plus, bogatul Muyao Shea Butter lucrează la hidratare, lăsând pielea moale și netedă. Protejați-i pe cei mici cu această cremă blândă concepută special pentru pielea delicată a bebelușului, DAR si pielea adultilor se poate bucura de beneficiile acestei creme, la expunerea la razele UV ?
Crema este foarte buna și pentru protecție solară, atât pt copii cât și pentru noi adultii , pentru ca au in compoziție uleiurile esențiale de lavanda, arbore de ceai și semințe de morcovi 
Mai multe despre aceste produse minunate pentru copii si nu numai , gasiti AICI