InTune Focus Blend de la doTERRA – amestec de uleiuri esentiale pentru concentrare

Amestecul

INTUNE

Amestecul prezentei

Îmbunătățește simțurile și susține concentrarea,  InTune este perfect pentru a rămâne focusat pe o sarcină atunci când încercați să studiați sau să vă concentrați.
Descriere
InTune este un amestec brevetat de uleiuri esențiale, selectate cu atenție pentru capacitatea lor de a spori și a susține un sentiment de concentrare. Indiferent de vârsta dvs., sa ramai concentrat asupra unei sarcini este uneori dificilă. Acest lucru este deosebit de important în anii tineretii, când învățarea și creșterea creaza obiceiuri și temelia vieții. Uleiurile esențiale selectate din doTERRA InTune Focus Blend lucrează împreună, susținând eforturile celor care au dificultăți în a acorda atenție și de a rămâne atenti. Lemnul de santal, tamaia si Lime promoveaza un sentiment de claritate, in timp ce beneficiile lui Patchouli, Ylang Ylang si musetelul roman sunt calmante si linistitoare. Aroma plăcută a InTune Focus Blend face ca acest amestec de ulei esențial să fie ușor și încântător de utilizat.

Amestec al Concentrarii, al Prezentei,  in contrast cu uleiul de Lemon, InTune da o senzatie de calm mintii si o senzatie de pace interioara. Este deosebit de bun pentru cei care au o dificultate in a-si stapani atentia pentru o perioada de timp mai lunga. Ne incurajeaza sa stam atenti si sa ramanem in prezent pentru a duce la bun sfarsit sarcina pe care o avem de indeplinit pentru ca mai apoi sa trecem mai departe. InTune este prin urmare suport pentru cei care se pierd in ganduri, cei care sar foarte repede de la o activitate sau o idee la alta si pentru cei care viseaza cu ochii deschisi.

Cu o deosebita blandete, InTune ghideaza sufletul catre o deplina constientizare atat a corpului fizic cat si a mediului inconjurator. Ne invita sa acceptam si sa constientizam natura situatiilor din viata noastra pentru ca mai apoi sa actionam in cunostinta de cauza. Acest amestec de uleiuri ne incurajeaza sa traim aici si acum si, prin urmare, ne induce o stare meditativa. InTune ne invita sa traim 100% conectati in momentul prezent.

BENEFICII SI APLICARE
  • ameliorarea starilor ocazionale de neatentie si iritabilitate: aplica diluat pe ceafa, coloana vertebrala si pe talpi
  • ameliorarea starilor ocazionale de agitatie mentala: aplica diluat pe ceafa sau coloana vertebrala
  • sprijin pentru imbunatatirea claritatii mentale si concentrarii: aplica diluat sub nas si pe ceafa
  • senzatie de calmare si impamantenire: aplica diluat sub nas, pe ceafa sau pe punctele de puls
  • ameliorarea starilor ocazionale de tristete si ingrijorare: aplica diluat sub nas, pe talpi si pe ceafa
  • ameliorarea starilor ocazionale de tensiune mentala: aplica diluat pe ceafa si pe punctele de puls
  • ameliorarea starilor ocazionale de moleseala de dupa pranz: difuzeaza si aplica diluat pe ceafa
Instrucțiuni de utilizare
Utilizare locală: Aplicați una sau două picături în zona dorită. Se diluează cu ulei de cocos Fractionated DoTERRA pentru a minimiza orice sensibilitate cutanată.
Măsuri de precauție
Sensibilitate cutanată posibilă. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată sau sub ingrijire medicala, consultați-vă medicul. Evitați ochii, urechile interioare și zonele sensibile. Se diluează cu ulei de cocos fractionat DoTERRA pentru a minimiza orice sensibilitate cutanată. Evitați expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de până la 12 ore după aplicarea produsului.
INGREDIENTE

Amyris (santal Indian): ulei al deschiderii, gandire flexibila, calmare, siguranta

Patchouli: ulei al corporalitatii, prezenta, inradacinare, lipsa judecatii

Frankincense (tamaia)uleiul adevarului, conectare cu divinitatea, suport al creierului, intelepciune

Lime: ulei al poftei de viata, inima tanara, energizare, bucurie, atentie, concentrare

Ylang Ylang: uleiul copilului interior, armonie, pasiune, bucurie

Hawaiian Sandalwood (santal hawaiian)ulei al devotamentului sacru, onorare, respect, liniste mentala

Roman Chamomile (musetel roman): uleiul menirii spirituale, blandete, calm, liniste

Descriere aromatică: Musky, picant, pământesc