Cel mai preţios şi mai dorit ? blend de la doTERRA este oferit cadou ? în luna mai, care aduce şi o serie de uleiuri esenţiale pure şi produse noi în România. ?
Daca doresti sa-ti ceezi un cont de membru doTERRA aceasta este ca mai buna oportunitate!
*Dacă nu ai un cont la doTERRA şi vrei să beneficiezi de promoţia lunii mai, contactează-ma
PROMOȚIA DE 200 PV – SALUBELLE™ (10 ML)
Formulat cu câteva dintre cele mai bogate și mai rare uleiuri esențiale, amestecul pentru frumusețe Salubelle te ajută să ai un ten cu aspect întinerit, mai neted și mai luminos. Consumatorii noi şi cei care au deja un cont de membru pot obține acest produs uimitor efectuând orice comandă de 200 PV în luna mai, pentru a primi GRATUIT o sticluță de Salubelle™ (10 ml).
Cum îl poți obține?
1. Efectuează orice comandă de 200 PV (inclusiv de creare a unui cont nou) în luna mai și primește Salubelle™ (10 ml).
2. Pentru a te califica pentru promoție, efectuează o comandă de 200 PV cel târziu la data de 31 mai 2020.
10% REDUCERE LA ULEIURILE INDIVIDUALE DIN COLECȚIA YOGA – ALIGN, ARISE ȘI ANCHOR
Beneficiile practicii de yoga pentru sănătate sunt numeroase și pot fi stimulate cu ajutorul uleiurilor esențiale. Acum că stai acasă și ai mai mult timp liber, ce ar fi să încerci să îți menții forma fizică și echilibrul interior practicând yoga? Indiferent că ești novice sau practicant devotat de yoga, acum e momentul perfect să îmbrățișezi această practică străveche.
Amestecurile noastre exclusive de uleiuri esențiale CPTG™ sunt perfecte pentru a te ajuta să te pregătești în călătoria ta către armonia dintre trup și minte. dōTERRA Align, dōTERRA Arise și dōTERRA Anchor oferă arome care favorizează stabilitatea, centrarea și iluminarea spiritului, în timp ce lucrezi la creșterea forței și a elasticității trupului. Ai grijă de yoghinul din tine și profită de oferta noastră de reducere de 10% la uleiurile individuale.
Reducerea de 10% se reflectă în prețul afișat. Reducerea de 10% nu se aplică în cazul comenzilor plătite cu puncte. Reducerea de 10% nu se aplică la pachetul „Colecția Yoga”.
PRODUSUL LUNII – doTERRA BALANCE™ (5 ML)
Aroma proaspătă și lemnoasă a amestecului pentru echilibrare doTERRA Balance este perfectă atunci când ai nevoie de puțină armonie în viața ta. Uleiurile esențiale de molid, lemn de Ho, tămâie, mușețel albastru marocan și mușețel albastru sunt combinate în proporții perfecte cu ulei de cocos fracționat, pentru a oferi un parfum ispititor, care favorizează calmul, relaxarea și starea de bine. Aplică Balance pe tălpi dimineața, pentru o senzație de calm și armonie pe parcursul întregii zile.
Membrii primesc GRATUIT produsul lunii efectuând o comandă LRP de minimum 125 PV în perioada 1-15 mai 2020. Un singur produs al lunii gratuit pentru fiecare cont.
PRODUSE NOI ÎN ROMANIA
Acum sunt disponibile spre cumpărare în România numeroase produse nou-nouțe de la doTERRA. Stimulează-ți buna dispoziție cu aroma revigorantă a uleiului esențial de eucalipt citronat, găsește-ți alinarea cu Tamer și simte-te încrezător(-oare) cu noile noastre deodorante cu formulă specială.
EUCALIPT CITRONAT (15 ML)
Originar din nordul Australiei, eucaliptul citronat este o specie de eucalipt înalt, cu scoarță netedă, rășină albastră și parfum de lămâie. Eucaliptul citronat oferă numeroase beneficii prin uz extern, printre care un puternic efect benefic asupra pielii, fiind cunoscut, de asemenea, pentru aroma sa revigorantă, care contribuie la crearea unui mediu înviorător. Păstrează acest ulei la îndemână când ai nevoie de un plus de vitalitate.
Adaugă pur și simplu uleiul de eucalipt citronat la coșul de cumpărături.
TAMER™
Tamer conține beneficiile unice ale uleiurilor esențiale CPTG de mentă creață, mentă japoneză și ghimbir, într-o bază de ulei de cocos fracționat doTERRA. Împreună, aceste uleiuri contribuie la calmarea disconfortului după o masă îmbelșugată și este ideal atât pentru copii, cât și pentru adulți.
Acasă și oriunde te-ai afla, amestecul pentru digestie Tamer este un amestec mereu util de păstrat la îndemână! Tamer conține beneficiile unice ale uleiurilor esențiale CPTG™ de mentă creață, mentă japoneză și ghimbir, într-o bază de ulei de cocos fracționat dōTERRA. Împreună, aceste uleiuri contribuie la calmarea disconfortului după o masă îmbelșugată. Tamer face parte din Colecția pentru copii dōTERRA, fiind ideal atât pentru copii, cât și pentru adulți.
Adaugă pur și simplu Tamer la coșul de cumpărături.
NOI DEODORANTE
Gama noastră de produse pentru igiena personală cuprinde soluții eficace pentru combaterea mirosurilor neplăcute, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Multe produse pentru igiena personală conțin toxine sau substanțe de umplere care pot fi nocive pentru organism. În schimb, deodorantele noastre sunt realizate numai cu ingrediente naturale sigure pentru sănătate.
Fiecare deodorant conține uleiuri esențiale CPTG™ sau amestecuri exclusive, într-o formulă unică, ce oferă protecție activă împotriva mirosurilor neplăcute și absoarbe umezeala, pentru o senzație de prospețime de durată. Încearcă noua formulă a deodorantelor noastre doTERRA Balance™ și Citrus Bliss™ sau a deodorantului doTERRA îmbogățit cu uleiuri esențiale de brad Duglas și portocală grecească, pentru a te simți încrezător(-oare) pe tot parcursul zilei.
Răsfoiește gama de deodorante și adaugă produsele preferate la coșul de cumpărături.