SALUBELLE

Amestecul deschiderii spre spiritualitate

INGREDIENTE

Frankincense (tamaia)uleiul adevarului, conectare cu divinitatea, suport al creierului, intelepciune

Hawaiian Sandalwood (santal hawaiian)ulei al devotamentului sacru, onorare, respect, liniste mentala

Lavender (lavanda): uleiul comunicarii, calm, relaxare, balsam pentru piele

Myrrh (smirna)ulei al Mamei Pamant, abundenta, empatie, inspiratie, intuitie, constientizare spirituala, revelatie

Helichrysum: uleiul durerii, sustinere, acceptare, alinare, continere

Rose (trandafir)uleiul iubirii divine, compasiune, completitudine

Amestecurile de uleiuri esentiale sunt ca un buchet de flori atent alese pentru un rezultat final mult mai incantator decat fiecare floare luata separat. Calitatile fiecareia nu numai ca nu se pierd ci parca ies si mai mult in evidenta in aranjamentul general. Cand uleiurile esentiale se amesteca, ele incep sa lucreze impreuna in sinergie, completandu-se unul pe celalalt prin echilibrarea partilor mai “slabe” a fiecarui compus. Asa ca te invitam sa iti folosesti curiozitatea si intuitia si sa cauti la fiecare ulei esential din acest amestec calitatile pe care le poseda, pentru a-ti putea face o imagine de ansamblu cat mai completa despre beneficiile intregului amestec.

DESCRIERE

Salubelle este Amestecul Deschiderii spre Spiritualitate, puternic revigorant, continand uleiuri esentiale pretioase, nediluate. Este conceput pentru a sustine si hrani pielea precum si pentru a ajuta la mentinerea aspectului tanar al pielii, avand un efect de luminozitate, netezime si stralucire.

Uleiurile esentiale au fost utilizate inca din Antichitate in practici de meditatie, rugaciuni si in diferite ritualuri spirituale. Acest amestec vine in sprijinul conexiunii dintre suflet si corpul fizic, dintre cer si pamant. Salubelle stimuleaza starile pozitive si ne invita sa ne deschidem spre credinta, speranta, recunostinta, bunatate, iubire, rabdare si incredere in Divinitate. Ajutor in practicile de meditatie, poate aduce o senzatie de liniste a mintii, de pace interioara si incurajeaza cresterea spirituala.

Salubelle poate oferi alinare atunci cand ne simtim descurajati sau bulversati si ne indeamna sa iesim din intuneric, durere si din stresul cotidian. In partea sa cea mai profunda, amestecul ne ofera suport in procesul propriu de crestere a nivelului de constienta si de prezenta, pregatindu-ne astfel pentru noi perspective si pentru o transformare spirituala.

Salubelle ajuta la mentinerea pielii sanatoase si ingrijite, este benefic pentru protejarea acesteia impotriva radiatiilor UV, este suport pentru sanatatea celulara si sprijin pentru imbunatatirea procesului natural de hidratare a pielii.

BENEFICII SI APLICARE
  • ajutor pentru mentinerea unui aspect tanar al tenului: aplica diluat pe fata, decolteu si maini
  • ameliorarea arsurilor solare minore: aplica diluat pe zonele afectate pentru sprijin al unei regenerari sanatoase
  • suport pentru o piele sanatoasa: aplica diluat pe zonele in nevoie
  • ameliorarea cosurilor ocazionale sau a petelor de pe fata: aplica diluat pe zonele afectate
  • ameliorarea disconfortului emotional ocazional: aplica diluat in zona inimii, pe ceafa, pe frunte, in zonele de puls si/sau sub nas
  • meditatie: aplica diluat in zona inimii, sub nas, pe tample, frunte, ceafa, pe punctele de puls de la incheieturile mainilor
PRECAUTII

Nu se administreaza intern. Se recomanda diluarea cu ulei purtator, mai ales pentru copii, bebelusi si pentru persoanele cu piele sensibila. Daca esti insarcinata, alaptezi sau esti sub supraveghere medicala, cere parerea medicului. Evita contactul cu ochii, urechea interna, interiorul nasului – daca patrunde accidental, dilueaza cu ulei vegetal. Se pastreaza la loc racoros, intunecos, departe de accesul  facil al copiilor.

Sursele: Modern Essentials, doterra.com, The Essential Life, Emotions and essential oils, Butterfly Miracles with Essential Oils