???? ? ?????? ❥????? ❥?????????? ❥???????????? ❥???????? ❥????? ❥??????

Si cum ne pot ajuta uleiurile esentiale sa trecem peste perioadele neplacute din vietile noastre , sa integram frumos , tot ceea ce vine catre noi si  sa primim cu inima deschisa!

Emotiile exercita efecte fiziologice profunde asupra organelor interne. Fiecare emotie pe care o dezvoltam declanseaza reactii fiziologice in organism, ca de exemplu secretia diversilor hormoni, eliberarea neurotransmitatorilor in creier si in sistemul nervos, modificari ale pulsului si ale presiunii sangvine, accelerarea respiratiei si stimularea sau supresia digestiei si peristaltismului.
Daca reactionam emotional extrem de exploziv, starea se prelungeste sau se repeta frecvent, aceste emotii mentinute cauzeaza o serie de reactii fiziologice severe care pot leza organele asociate si pot scoate din echilibru intregul sistem energetic uman. Atunci cand se intampla asa ceva, scutul radiant de energie protectoare este afectat, rezistenta si imunitatea scad, iar emotiile agresive devin cauze interne majore de boala, degenerare si slabiciune. Accesele de manie de exemplu, lezeaza ficatul. In urma acestor accese de manie se inhiba functia hepatica, inhibare ce se soldeaza cu simptome ca iritabilitate si nervozitate.
Cea mai periculoasa consecinta fiziologica produsa de cele 6 emotii este afectarea sistemului imunitar, afectare ce vulnerabilizeaza organismul in fata infectiilor oportuniste si a bolilor degenerative. Este un fapt bine cunoscut in medicina occidentala ca o persoana ce se lasa indelung prada durerii provocate de moartea partenerului de viata sau altei fiinte apropiate devine susceptibila de cancer, boli cardiace si alte afectiuni grave.

❥?????- atunci cand atinge niveluri extreme, ea poate leza energia ficatului, energie ce controleaza sangele, bila si alte fluide asociate. Dezechlibru acesta izbucneste ca un foc necontrolat si urca spre inima si craniu, producand dureri de cap, ameteli, vedere neclara si confuzie, temperament irascibil si disfunctii hepatice.

❥?????????? – blocheaza energia si lezeaza plamanii, determina congestia aparatului respirator si afecteaza respiratia. Anxietatea afecteaza de asemenea intestinul gros, organ cuplat cu plamanii, putand produce astfel constipatie si colite ulcerative. Anxietatea cronica afecteaza splina, pancreasul, stomacul cauzand indigestia si privarea intregului organism de energia de nutritie.

???????????? – concentrarea excesiva afecteaza splina, pancreasul si deopotriva stomacul. Termenul de ‘concentrare’ se refera la o fixatie psihica obsesiva asupra unei anumite problmeme, la o preocupare mentala constanta, inclusiv orice fel de ingrijorare cronica. Ea afecteaza digestia, cauzand dureri abdominale si scade rezistenta prin privarea corpului de energie nutritionala.

❥???????? – perioadele lungi de mahnire lezeaza inima si plamanii, afectand uneori si pericardul.

❥????? – teama excesiva afecteaza rinichii, uneori determinand pierderea controlului vezicii urinare. Tratatul Clasic de Medicina Interna afirma: “Daca energia rinichilor este diminuata, individul cade usor prada fricii cronice care predispune la insuficienta renala si la lezarea permanenta a rinichilor. Copii care urineaza in pat sunt marcati frecvent de sentimente de teama si ambele, urinarea in pat si sentimentul de teama- sunt rezultatul scaderii energiei rinichilor.”

❥?????? – se deosebeste de teama prin natura sa adesea neasteptata care socheaza intreg organismul. Deoarece inima adaposteste spiritul, spaima afecteaza intai inima. Daca spaima persista si devine teama cronica, are ca efect si lezarea rinichilor. In general inima este organul cel mai vulnerabil la vatamarile prin excese emotionale, pentru ca ea adaposteste spiritul si constiinta.
Practica medicala occidentala a devenit din ce in ce mai fragmentata in specialitati inguste si pacientii se adreseaza ‘specialistilor’ luand in considerare numai acea parte a corpului care prezinta simptome de boala. Acestor specialisti nu le trece insa prin minte ca simptomele pot sa apara la distanta de radacina cauzala a bolii.

Sursa: Daniel Reid

De obicei majoritatea dintre noi nu au grija de trup, (unii il urasc, altii sunt nemultumiti) mancam, bem si traim dezordonat, avem ganduri si emotii negative fara sa ne dam seama ca acest mod de viata loveste in propria noastra sanatate. Cand ne simtim bolnavi, alergam la doctor sau spital pentru o rezolvare rapida a problemei sau pentru pastila magica ca sa rezolve toate afectiunile si durerile corpului dintr-o data, dar nu ne gandim niciodata ca afectiunile noastre ne sunt autoinduse. NIMIC nu are rezolvare din exterior daca in interior e furtuna de ganduri negative, emotii, obiceiuri proaste,credinte limitative și FRICA! Procesul de vindecare poate dura atat timp cat au durat si cauzele care au dus la imbolnavire. Chiar daca vorbim de o singura pastila sau o picatura de ulei, starea de bine nu apare asa, ca prin magie dupa prima capsulă sau o singura ungere cu combinatii uleioase esentiale, si nici dupa 5 minute sau o zi in care ai gandit doar pozitiv… am auzit o comparatie la Edith Kadar si mi se pare geniala- astepti vindecarea, e ca si cum ai pune o caramida (picătură de ulei sau capsula) apoi stai si astepti casa (sanatatea) sa se construiasca(imbunatateasca) de la sine. E nevoie de munca cu noi, de vointa, de perseverenta, de răbdare…
Ca in cazul constructiei unei case sau oricărui proiect mult dorit – mai întâi a existat dorinta, gânduri cum să arate, urmată de construcția ei si mai apoi rezultatul final! Deci, începem prin a ne dori sa schimbam multe din obiceiurile care ne-au facut rău, sa menținem noua schimbare si vor aparea si rezultate imbucuratoare!
Vindecarea vine total doar daca ne dorim cu adevarat sa schimbam ceea ce a dus la imbolnavire, sa cautam raspunsuri, sa ne cunoastem pe noi insine si sa ne descoperim indivdual puterea prin care totul sa fie posibil.

CHEER doterra

Ce aduce in sufletul nostru: optimism, veselie, bucurie, creativitate

Emotii neplacute pentru ameliorarea carora este indicat: impovarare, depresie, jale, regrete, deznadejde, tristete, neputinta

Acest amestec de citrice si condimente este destinat pentru a veni in sprijinul persoanelor care au pierdut contactul cu bucuria. Este folositor in special persoanelor care se simt impovarate sau care au fost incercate de multe provocari in viata. Trecerea prin incercari grele repetate intr-o perioada indelungata de timp poate avea efecte nefaste si poate chiar crea o senzatie de suferinta permanenta, fara speranta de eliberare.

Amestecul inaltator incurajeaza persoanele care sunt coplesite de sentimente de deznadejde si neajutorare. Ajuta la recapatarea sperantei in cazul celor care au fost incercati peste puterile lor. Acest amestec inspira credinta ca viata va merge spre bine in ciuda dificultatilor si obstacolelor. Amestecul inaltator aminteste persoanelor ca viata inseamna mult mai mult decat greutatile cu care se confrunta, ca exista si bucurie, si alt mod de a percepe viata si ii sprijina pana cand isi recapata speranta si bucuria pe care au simtit ca au pierdut-o.

 doTERRA FORGIVE

Ce aduce in sufletul nostru: acceptare, iertare, lumina, eliberare, iubire, intelegere, compasiune, empatie

Sprijin pentru dizolvarea emotiilor distructive, a criticii, a judecatii, a resentimentelor, a cinismului, a vinovatiei, a furiei, a blocajelor emotionale, a traumelor emotionale, a sentimentului de pierdere

DESCRIERE

Acest amestec de uleiuri esentiale din plante si arbori a fost special creat pentru a veni in sprijinul persoanelor care sunt dispuse sa accepte si sa ierte, pe cei care ne-au ranit si pe noi insine ca nu am putut face altfel. Iertarea si, la nivel mai profund, acceptarea a tot ceea ce s-a intamplat cu noi ne va aduce eliberare. Acest amestec este util în special atunci cand indivizii devin cinici sau au cele mai pesimiste asteptari de la ceilalti. Ei ii percep pe ceilalti mereu intr-o lumina negativa, nu vad nici o latura pozitiva in nimeni. Persoanele care au nevoie de Forgive pot avea tendinta de a se simti indreptatiti sa-i invinovateasca pe ceilalti pentru esecurile personale. Acest amestec revitalizant ne invata ca fiecare dintre noi este intr-un continuu proces de invatare si ca impreuna avem puterea sa crestem. Erori si ofense vor exista intotdeauna dar acestea pot fi privite cu intelegere si compasiune.

Forgive este un Amestec revitalizant ce ne stimuleaza sa renuntam la inversunare si la ostilitati si sa-i consideram pe ceilalti egali cu noi si fiind o oglinda a fiintei noastre, parte integranta a umanitatii. El ne reaminteste sa traim conform regulii de aur – sa-i tratam pe ceilalti asa cum noi insine am dori sa fim tratati. Ne invita sa ne eliberam si sa realizam astfel ca fiecare om, inclusiv noi, face in fiecare moment tot ce poate mai bine si ca toti meritam compasiune si iertare.

 

doTERRA MOTIVATE

Ce aduce in sufletul nostru: motivatie, curaj, speranta, energie, incredere

Emotii neplacute pentru ameliorarea carora este indicat: impovarare, deznadejde, stagnare, apatie, lipsa de motivatie

Acest amestec de uleiuri esentiale de menta si citrice a fost creat pentru cei ce au nevoie de motivare si incurajare. Este folositor persoanelor care simt ca stagneaza si au nevoie sa fie din nou in mijlocul actiunii. Favorizeaza reactivarea increderii de a-ti urma intentiile si aspiratiile si te poate face sa iti reaccesezi spiritul de luptator si sa faci fata provocarilor.

Motivate este folositor mai ales in cazuri de ingrijorare sau descurajare, atunci cand cineva si-a pierdut energia si motivatia de a duce la bun sfarsit diverse sarcini, ca de exemplu, ingrijirea unui membru bolnav al familiei ori ingrijirea altora care aveau nevoie. Facand asta, e usor sa devii letargic si descurajat cand esti pus in situatia de a ingriji pe termen lung, pe cineva care are probleme deosebite de sanatate fizica sau emotionala. Amestecul pentru curaj poate deveni un suport in redescoperirea si mentinerea dorintei de a ingriji. Incurajeaza aceste persoane sa lucreze cu sentimentele lor cele mai intunecate, cu ingrijorarile, cu lipsa de speranta, decat sa cada in disperare. In loc sa ramana paralizate de aceste sentimente, acest amestec ,,da cheie” persoanelor, intr-un mod pozitiv. Practic, le ajuta sa-si acceseze curajul de a infrunta mai usor o noua zi.

doTERRA PASSION

Ce aduce in sufletul nostru: pasiune, asumare de riscuri, vitalitate, inspiratie, senzatie de viu, ludicitate, spontaneitate, creativitate, sentimente de multumire, usurare, eliberare si rabdare.

Emotii neplacute pentru ameliorarea carora este indicat: auto-negare, cantonare in tipare, simt exacerbat al datoriei, seriozitate exacerbata, plictiseala, lipsa bucuriei, a interesului, a pasiunii.

DESCRIERE

Amestec aromaterapeutic special conceput pentru planul emotional, Passion este uleiul de folosit cand esti in cautarea pasiunii. Acest amestec a fost formulat pentru a-i ajuta pe cei care si-au pierdut energia si pasiunea. Este folositor celor care se regasesc prinsi in tipare si obiceiuri de (auto)negare. Epuizarea prin munca sau constiinciozitatea exagerata pot duce la apatie, stari de plictiseala, de lancezeala a emotiilor si a simturilor.

In cazul celor impovarati de un simt al datoriei ce nu le aduce nici o bucurie, acest amestec ii stimuleaza pentru a fi mai ludici si mai spontani. Ii invata ca a trai inseamna mai mult decat sa te achiti de obligatii si sa muncesti. Atunci cand e cazul, acest amestec incurajeaza oamenii sa-si asume riscuri, sa faca fata cu incredere temerilor si sa se elibereze de limitarile pe care singuri si le-au impus. Ii provoaca sa-si foloseasca creativitatea si imaginatia pentru a-si indeplini adevaratele pasiuni din viata lor. Pe scurt, Passion actioneaza ca o aducere aminte, ca o pledoarie pentru a-ti regasi pasiunile interioare.

 

doTERRA PEACE

Ce aduce in sufletul nostru: pace, liniste, calm, multumire, conectare spirituala

Emotii neplacute pentru ameliorarea carora este indicat: anxietate, nevoia de control, atasament, teama, deconectare spirituala, nesiguranta, depresie, jale, regrete

DESCRIERE

Acest amestec a fost creat pentru a ajuta persoanele care nu-si gasesc linistea interioara. Oamenii prospera cand se simt conectati la divinitate. Spiritul capata liniste adevarata si trainica, conectandu-se la sursa divina. Fara aceasta liniste veritabila tendinta omului este de a-si „fabrica” linistea prin controlarea mediului personal si a relatiilor sale. In special cand simtim teama, suntem tentati sa ii controlam pe ceilalti deoarece obtinem un sentiment fals de ordine si siguranta. Asa se naste nevoia de a controla.

Amestecul reconfortant ne invita sa ne conectam la sursa adevarata de liniste nesfarsita si sa renuntam la control pentru a simti echilibrul incredibil care decurge din conectarea cu divinitatea. Invita omul sa aiba incredere in bunatatea si mila divina. Peace sustine ca sufletul pustiu nu poate fi implinit prin control sau sfortare, oricat am incerca. Ne reaminteste ca numai conectati la divinitate putem obtine linistea trainica.

 

doTERRA CONSOLE

Ce aduce in sufletul nostru: confort emotional, multumire, pace, calm

Emotii neplacute pentru ameliorarea carora este indicat: mahnire, jale, pierdere, trauma, anxietate, neliniste, agitatie, durere emotionala, impovarare, regrete, neputinta

DESCRIERE

Pierderea a unei persoane iubite, a unui lucru la care tii, incheierea unei etape din viata pot fi extrem de dureroase si pot duce la dezechilibru. Cuvintele nerostite si intrebarile fara raspuns ar putea sa te faca sa te simti neputincios(a) si plin(a) de regrete. Amestecul consolarii, obtinut din uleiuri esentiale din flori si arbori, te va ajuta sa inchizi usa tristetii si sa faci primul pas pe calea sperantei si a vindecarii emotionale. Console iti bandajeaza inima franta.

Acest amestec de uleiuri obtinute din arbori si flori a fost special formulat pentru a veni in sprijinul persoanelor care au nevoie de confort emotional. El aduce mangaiere durerii emotionale care a urmat unor perioade de stres intens sau trauma. Amestecul consolarii sprijina persoanele care sunt impovarate de sentimente de pierdere sau tristete profunda. Atunci cand durerea emotionala din trecut reapare, Console poate oferi suport in eliberarea acestor incarcaturi emotionale. Cand o persoana simte ca in inima sau mintea ei se starneste o furtuna violenta de emotii sau cand acea persoana nu se poate elibera de sentimentul de frica, durere emotionala sau sentimente de anxietate, amestecul reconfortant poate ajuta persoana sa faca primii pasi inspre vindecare, oferind ajutor persoanelor care isi doresc sa simta valul omniprezent de caldura, dragoste si consolare al interventiei Divine. Console ajuta la eliberarea poverii emotionale si la obtinerea unei inimi senine si impacate..

Cum poti intra in posesia lor, AICI

Mai multe despre pachetele de inscriere AICI

Ma poti contacta AICI