Pachete de inscriere doTERRA

Mai jos vei găsi o listă cu câteva dintre pachetele doTERRA (cele mai populare), cu care poti sa iti creezi un cont! Contul nu te obliga la comenzi lunare si nici nu te obliga sa creezi conturi altor oameni! Dacă ai nelămuriri, vrei alte uleiuri esenţiale sau produse sau vrei consultanţă, contactează-ma pe Facebook sau la numărul de telefon 0735788171.

FOARTE IMPORTANT: Toate aceste pachete vin cu o reducere substanţială faţă de preţul produselor conţinute şi includ crearea gratuită a unui cont de client doTERRA (care iti da acces la preturi reduse, produse gratuite, promotii etc. fara obligatia unor comenzi lunare).

La toate aceste pachete se pot adăuga, în funcţie de preferinţe, diferite uleiuri sau produse.

(pret final, inclusiv TVA si transport, contine uleiuri in valoare de peste 360 €)

1. HOME ESSENTIALS KIT

Pachetul Home Essentials Kit este probabil cel mai interesant, complet şi generos, conţinând majoritatea uleiurilor esenţiale pure cu grad terapeuric de care are nevoie o familie pentru a menţine starea de sănătate şi pentru sprijin atunci cand apare boala.

Home Essentials Kit contine 10 uleiuri esentiale pure cu grad terapeutic, dintre care 9 sunt de 15ml si un ulei este de 5ml, dar si un difuzor. La acestea se adauga cartea doTERRA Essentials Booklet.

Cele 10 uleiuri sunt: Lavanda, Menta, Lamaie, Tamaie, Melaleuca, Oregano, Air (Breathe), DigestZen, OnGuard si Deep Blue

(click pe fiecare nume de ulei pentru a afla mai multe detalii)

(procedura pas cu pas o găseşti aici)

(pret final, inclusiv TVA si transport)

3. FAMILY ESSENTIALS AND BEADLETS KIT

Pachetul contine 10 uleiuri esentiale pure cu grad terapeutic (sticlute de 5ml). Pe langa aceste 10 uleiuri, pachetul contine si capsule mici de Menta si OnGuard, plus cartea doTERRA Essentials Booklet.

– spre deosebire de pachetul Home Essentials, acest kit nu contine un difuzor – 

Cele 10 uleiuri sunt: Lavanda, Menta, Lamaie, Tamaie, Melaleuca, Oregano, Air (Breathe), DigestZen, OnGuard si Deep Blue

(procedura pas cu pas o găseşti aici)

(pret final, inclusiv TVA si transport)

4. AROMATOUCH DIFFUSED KIT

Pachetul contine 8 uleiuri esentiale pure cu grad terapeutic (sticlute de 5ml) care pot fi atat difuzate, cat si aplicate topic, prin tehnica de masaj AromaTouch. In plus, in pachet se mai gaseste si o sticla de ulei de cocos fractionat (115ml) si Petal Diffuser. La acestea se adauga cartea doTERRA Essentials Booklet.

Cele 8 uleiuri sunt: Lavanda, Menta, Melaleuca, OnGuard, Deep Blue, Balance, Wild Orange si AromaTouch.

(procedura pas cu pas o găseşti aici)

(pret final, inclusiv TVA si transport, contine uleiuri in valoare de peste 300 €)

5. DAILY HABITS KIT

Sănătatea şi stilul de viaţă definesc, împreună, bunăstarea. Obiceiurile zilnice fac toată diferenţa! Acest pachet special de la doTERRA include uleiuri esenţiale şi produse recomandate pentru uzul zilnic, cu scopul de a menţine un stil de viaţă sănătos.

Ce conţine pachetul:

(CLICK PE FIECARE PRODUS PENTRU DETALII)

– On Guard (5ml) – pentru sprijin imunitar
– Balance (5ml) – pentru a diminua stresul şi anxietatea
– Tămâie (5ml) – pentru sprijin la nivel celular
– Lămâie (5ml) – ajută la eliminarea toxinelor
– Lavandă (5ml) – are efect calmant, ajută la un somn liniştit
– Deep Blue (crema) – utilizată în caz de dureri musculare şi articulare, inclusiv înainte şi după exerciţii fizice
– TerraZyme şi PB Assist – suplimente care sprijină digestia şi reglează tractul gastrointestinal
– Lifelong Vitality Pack – suplimentele care oferă necesarul zilnic de vitamine, nutrienţi şi antioxidanţi

(pachetul este disponibil şi în varianta vegană)

(procedura pas cu pas o găseşti aici)

 Kid’s Collection Kit 

doTERRA Kids Collection este un pachet complet ce conţine blenduri de uleiuri esenţiale, gata de folosit, concepute special pentru copii. Aceste şase blenduri au fost create pentru dezvoltarea minţii, corpului şi emoţiilor unui copil prin puterea terapeutică a uleiurilor esenţiale pure de la doTERRA . Mai multe despre uleiurile din pachet gasiti AICI

(pret final, inclusiv TVA si transport)

6. CLEANSE & RESTORE KIT

Pachetul contine produsele esentiale (uleiuri cu grad terapeutic si suplimente) pentru promovarea unei stari de sanatate de durata.

doTERRA Lifelong Vitality Pack®, Zendocrine® Softgels, Zendocrine Complex, DigestZen TerraZyme®, GX Assist®, PB Assist®+, DDR Prime® Softgels, Lamaie, si cartea doTERRA Essentials Booklet.

(procedura pas cu pas o găseşti aici)

(pret final, inclusiv TVA si transport)

7. NATURAL SOLUTIONS KIT

(procedura pas cu pas o găseşti aici)

(pret final, inclusiv TVA si transport)

8. ESSENTIAL OIL COLLECTION KIT

(procedura pas cu pas o găseşti aici)

Pentru a ma contacta, scrie-mi la adresa elena.branea@gmail.com sau sună la 0735788171

De asemenea, ma poţi contacta pe pagina de Facebook: PICATURA ESENTIALA CU ELENA

Putem să ne întâlnim personal sau să participi la una dintre testările organizate în ţară. Dacă vrei să fii la curent cu evenimentele şi ofertele, scrie-mi un mail sau contactează-ma pe Facebook şi te voi notifica de fiecare dată când sunt noutăţi.

*Informațiile conținute în acest website au scop educațional și nu de diagnostic, prescripție sau tratament al niciunei afecțiuni medicale. Acest website nu are intenția de a înlocui, de a anula sau de a intra în conflict cu sfaturile date de către medicii dumneavoastră. Intenția autorilor acestui website este de a oferi informații de natură generală, folosite ca adjuvant în tratamentele medicale prescrise de către profesioniștii din domeniul medical. Nu ne asumăm nicio răspundere fată de folosirea informațiilor conținute în acest website.