Home Essential Kit- Cel mai popular kit doTERRA

Acest pachet conține uleiurile esentiale doTERRA cele mai utilie într-o casă, pentru menținerea sau refacerea sănătății

Compania doTERRA propune celor care vor sa isi creeze un cont pe site-ul companiei (si sa beneficieze de preturi cu discount-uri între de 25-55%) mai multe kit-uri de inregistrare in sistem. Dintre toate aceste kit-uri, eu consider ca cel mai interesant, complet si generos este

În cazul în care nu exista niște probleme specifice, care să necesite utilizarea anumitor uleiuri esențiale, cea mai bună optțiune de start este achiziționarea pachetului HOME ESSENTIALS KIT. Acest pachet este configurat de doTERRA si contine 10 uleiuri esențiale (9 la 15 ml și unul la 5 ml), cele mai utile într-o casă, pentru menținerea sau refacerea stării de sănătate. La acest pachet primim o mulțime de avantaje (vezi mai jos).

HOME ESSENTIALS KIT (cod 60207351)

Acest kit contine tot ceea ce are nevoie o familie pentru a mentine starea de sanatate si pentru vindecare (in cazul in care apare boala).

In imaginile de mai jos ai prezentate pe scurt, uleiurile conținute in HOME ESSENTIALS KIT, cu cateva dintre principalele lor efecte.

Contact: Elena Branea 0735.788.171

In documentul de mai jos ai un “Retetar pentru o familie sanatoasa”, in care sunt prezentate protocoale de tratament, cu uleiuri esentiale de la doTERRA, pentru cateva dintre cele mai frecvente probleme de sanatate.

ATENTIE !!!
Toate recomandarile de pe acest site sunt valabile doar pentru uleiurile esentiale cu grad terapeutic de la doTERRA, care sunt 100% pure! Administrarea interna a unor uleiuri esentiale care nu sunt 100% pure implica riscuri.