Ulei esential de Valeriana / Valerian doTERRA

 

Ulei esential de Valeriana – Valerian  de la doterra doTERRA este distilat cu abur din rădăcinile Valerianei officinalis. Această plantă drăguță produce flori albe destul de roz, dar rădăcinile sunt responsabile pentru proprietățile extraordinar de relaxante pentru care este cunoscută valeriana.

Radacina de valeriana (Valeriana officinalis) este utilizata de mii de ani pentru proprietatile sale calmante, linistitoare, ce asigura un echilibru emotional. In ultimele trei decenii, s-au realizat cercetari clinice privind proprietatile sale relaxante.

Cercetatorii au identificat sesquiterpenele, acidul valerenic si valeronul ca ingrediente active care exercita un efect calmant si de restabilire a starii de sanatate a sistemului nervos central. Autoritatile germane din domeniul sanatatii au declarat ca valeriana este un ajutor eficient pentru nevoile organismului.

 • Ulei esential de Valeriana, Valerian doTERRA poate fi folosit local sau aromat pentru a crea un mediu primitor și odihnitor care te pregătește pentru vise dulci.
 • Ulei esential de Valeriana, Valerian doTERRA este distilat cu abur din rădăcinile Valerianei officinalis. Această plantă drăguță produce flori albe destul de roz, dar rădăcinile sunt responsabile pentru proprietățile extraordinar de relaxante pentru care este cunoscută valeriana.
 • Ulei esential de Valeriana , Valerian doTERRA este folosit în principal pentru a ajuta cazurile de insomnie, anxietate, neliniște și tensiune nervoasă.
 • Ulei esential de Valeriana , Valerian doTERRA are o aromă liniștită, pământească, este un companion perfect pentru culcare pentru a vă transforma spațiul într-un mediu odihnitor, aroma linisteste mintea într-un sentiment de confort

Ulei esential de Valeriana , Valerian doTERRA are notă de bază are un parfum cald, lemnos, cu note de mosc și pământ. Ulei esential de Valeriana , Valerian doTERRA este calmant și are o aromă puternică care este considerată de unii un parfum dobândit. Este înțepător și mosc și va ieși în evidență într-un amestec.

Ulei esential de Valeriana,  Valerian doTERRA tinde să se amestece bine aromatic cu lavandă, mușețel roman, vetiver, paciuli și portocală dulce.

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
Contact : Elena Branea 0735788171

🎈Cumpara doTERRA cu reducere de 25% de aici: http://bit.ly/2ObXcm2

🎈De ce doTERRA? Rezultatele unui studiu independent dovedesc calitatea si puritatea: https://bit.ly/2Js40q

Beneficii ale Ulei esential de Valeriana,  Valerian doTERRA

 • Insomnie
 • Tensiune nervoasă
 • Migrenă

  Modalitati de utilizare

 • Aplicați ulei esential de Valeriana – ulei esential Valerian doTERRA local pe spatele gâtului sau pe talpa picioarelor la culcare. Bucurați-vă de ulei esential de Valeriana- ulei esential Valerian doTERRA ca parte a rutinei dvs. de noapte, difuzând-o alaturi de Clary Sage lângă pat.
 • Creați o baie pentru picioare combinând 3 picături de Ulei esential de Valeriană doterra  și 5 picături de ulei esential de Arbore de ceai  doterra, cu 1 lingură de ulei frationat de cocos și 1 lingură de sare Epsom în apă caldă.  Amestecați bine și înmuiați picioarele în această baie de lux timp de 15 minute.
 • Adăugați câteva picături de ulei esential de valeriana, Valerian de la doterra, în chiuveta de duș sau în apa de baie în timp ce vă relaxați cu un duș sau o baie de seară.🎈

Contact : Elena Branea 0735788171

Cumpara doTERRA cu reducere de 25% de aici: http://bit.ly/2ObXcm2

🎈De ce doTERRA? Rezultatele unui studiu independent dovedesc calitatea si puritatea: https://bit.ly/2Js40q

Contact : Elena Branea 0735788171

🎈Lasa-mi un mesaj , apel sau whatsapp la 0735788171 si iti ofer mai multe informatii, suport, raspunsuri si protocoale personalizate

 

Aceste informații reprezintă o compilație de sugestii făcute de cei care au folosit uleiuri esențiale. Este un text cu caracter informativ din experiențe personale și trebuie tratată ca atare. Dacă aveți probleme medicale grave, consultați-vă doctorul. Sursa articolului “Essential Oils and More”, “Modern Essential”, “Essential Life”.