Azi  povestesc despre un supliment “Phytoestrogen Complex”  de la doterra ,  care face lucruri grozave , despre care, probabil, nu știai mare lucru.
L-aș încadra în două categorii “detox și echilibru hormonal”.
Phytoestrogen Complex doterra nu este un supliment de estrogen. Este un produs care lucrează pentru estrogenul bun din corpul tău, ajutându-l să-și facă treaba.
Phytoestrogen Complex doterra pentru susținere hormonala,  are nevoie de susținere, de un plus de putere, de o “trambulină”, motiv pentru care a fost creat și Bone Nutrient doterra. Practic cele două au fost gândite să funcționeze împreună, având astfel un impact mare asupra organismului. De aceea se folosesc împreună.
Phytoestrogen Complex doterra,  se conectează la xenoestrogeni și îi scoate afară din corp, lăsând astfel estrogenul sănătos, estrogenul bun să umple acel spațiu și să își facă treaba.
Contact : Elena Branea 0735788171

🎈Cumpara doTERRA cu reducere de 25% de aici: http://bit.ly/2ObXcm2

 

Xenoestrogenii sunt chimicale care dezechilibrează sistemul endocrin/hormonal, blocând receptorii sau legându-se de aceștia și mimând funcția hormonilor naturali. Acest lucru este în special în detrimentul organelor sensibile la hormoni, cum ar fi uterul și sânul, sistemul imunitar și neurologic, precum și dezvoltarea umană.
Zilnic introducem în corp substanțe care dezechilibrează sistemul endocrin ( endocrine disruptors) prin mâncare, cosmetice și farduri care nu sunt organice, cutii de ambalaj din plastic, sticle de plastic din care încă se bea apă, etc. Vă recomand să faceți propriile cercetări legate de endocrine disruptors și să conștientizați ce aveți de schimbat în obiceiurile voastre pentru a scădea impactul asupra propriilor corpuri. Sigur, vor rămâne factorii externi, cum este poluarea, dar măcar începem cu ceea ce ține de noi.
Așa numitul “estrogen în exces”, care de fapt înseamnă exces de xenoestrogeni, este cel care generează bufeuri femeilor aflate la menopauză. În realitate, este vorba despre incapacitatea estrogenului bun de a-și face treaba din cauza cantitățîi mari de xenoestrogen. Astfel că, odată eliminați xenoestrogenii din corp cu ajutorul Phytoestrogen Complex, nu va mai există exces ci doar estrogen bun, în echilibru, făcându-și treaba.
Dar xenoestrogeni, evident, aducem cu toțîi în corpurile noastre, femei și bărbați, indiferent de vârstă. Înțelegând ce face Phytoestrogen, înțelegem că el nu este benefic doar doamnelor aflate la menopauză ci oricui dorește să își asigure estrogen sănătos prin curățare constantă de xenoestrogeni.
Moașa Stephanie Fritz, aka The Essential Midwife, recomandă următoarele:
🌱Femei care pur și simplu doresc să își mențînă hormonii în echilibru: 1cps Phytoestrogen + 4cps Bone Nutrient
🌱Femei la menopauză care experimentează transpirațîi nocturne și bufeuri: 2cps Phytoestrogen + 4cps Bone Nutrient.
Repet esența: Phytoestrogen Complex doterra, NU ESTE UN SUPLIMENT DE ESTROGEN. De aceea este benefic tuturor femeilor (dar și bărbaților), chiar și în timpul sarcinii, pentru că ajută corpul să elimine xenoestrogenii, susțînând activitatea sănătoasă a estrogenului și hormonilor în general.

Vrei sa afli mai multe informatii despre efectele terapeutice ale uleiurilor esentiale?

🎈Vrei ajutor si sfaturi? Lasa-mi un mesaj , apel sau whatsapp la 0735788171 si iti ofer mai multe informatii, suport, raspunsuri si protocoale personalizate

🎈Cumpara doTERRA cu reducere de 25% de aici: http://bit.ly/2ObXcm2

🎈De ce doTERRA? Rezultatele unui studiu independent dovedesc calitatea si puritatea: https://bit.ly/2Js40q

Contact : Elena Branea 0735788171