Promotiile lunii Septembrie 2022 de la doTERRA

FOARTE IMPORTANT! Toate promoţiile lunare doTERRA se CUMULEAZĂ cu ofertele din cadrul programului Diamond Club de la doTERRA! (citeşte despre el mai jos)
Toamna se numără… uleiurile esenţiale CADOU! Promoţiile lunii Septembrie la doTERRA sunt nemaipomenite! 🤯
După o vară fierbinte, doTERRA ne aduce un început de toamnă plin de cadouri, reduceri, uleiuri esenţiale şi produse noi, dar mai ales stare de bine. Pentru că, prin promoţiile lunii septembrie de la doterra, cumulate cu un nou sezon de Diamond Club doTERRA, oricine se poate bucura de alinarea adusă de produsele uimitoare din gama Deep Blue! Iar reducerile suplimentare şi noutăţile vin să completeze acestă lună dedicată stării de bine.
**************

Contact : Elena Branea 0735788171

Cumpara doTERRA cu reducere de 25% de aici: https://bit.ly/39Ac8zF
De ce doTERRA? Rezultatele unui studiu independent dovedesc calitatea si puritatea: AICI

**************

Deep Blue™ pentru tine – Promoția 150 PV / 200 PV
Liniștește-te și răcorește-te luna aceasta cu Deep Blue: ai șansa de a te bucura de până la trei produse GRATUITE!
Între a munci, a te menține în formă și a gestiona diferite sarcini, nu e de mirare că ne întoarcem mereu la ajutorul pe care ni-l conferă uleiurile esențiale zi de zi. Luna aceasta, profită din plin de promoția PV specială, Deep Blue pentru tine, care oferă unul dintre cele mai bine vândute amestecuri exclusive dōTERRA, în diferite versiuni, pentru a oferi corpului tău alinare, senzația de răcorire și sprijinul de care are nevoie.
Cum te califici
Plasează într-o singură comandă una dintre opțiunile de mai jos, în perioada 1-30 septembrie 2022:
• 150 PV pentru a primi CADOU Batonul Deep Blue™.
• 200 PV pentru a primi CADOU Batonul Deep Blue™, Unguentul Deep Blue™ & amestecul Deep Blue™ (5 ml).
O opţiune perfectă atât pentru cei care au un stil de viaţă activ, cât şi pentru cei care se confruntă cu efectele negative ale sedentarismului, dar şi pentru seniorii care caută calmarea disconforturilor, gama Deep Blue este răspunsul! Fie că alegi batonul Deep Blue îmbunătăţit cu ulei esenţial de Copaiba (cel mai puternic antiinflamator dintre uleiurile esenţiale) sau popularele versiuni ale blendului exclusiv, poţi să ai încredere că ai făcut alegerea potrivită!
Detalii despre Deep Blue Stick (baton)https://bit.ly/3QY8PbX
Detalii despre blendul Deep Bluehttps://bit.ly/3R90Ed4

**************

Contact : Elena Branea 0735788171

Cumpara doTERRA cu reducere de 25% de aici: https://bit.ly/39Ac8zF
De ce doTERRA? Rezultatele unui studiu independent dovedesc calitatea si puritatea: AICI

**************

GRATUIT: Produsul Lunii – dōTERRA Rescuer™ – Exclusiv în cadrul Programului de Recompensare a Loialității (LRP)
După o zi de activitate intensă, aplică Amestecul pentru calmarea durerii dōTERRA Rescuer™ pentru o senzație de relaxare. Parte a colecţiei pentru copii Kid’s Collection, Resucer vine pregătit într-o sticlă roll-on de 10ml, prediluat, perfect pentru a-l avea la îndemână când situaţia o cere. Şi, chiar dacă a fost conceput să fie uşor de folosit şi de cei mai mici dintre noi, puterea uleiurilor esenţiale din Rescuer îi ajută şi pe cei mari în aceeaşi măsură.
Primești GRATUIT dōTERRA Rescuer cu orice Comandă de Loialitate individuală de cel puțin 125 PV, procesată (până) la data de 15 septembrie 2022.
**************
Reducere 10% – Turmeric (15 ml)
Doar în luna septembrie, ai reducere 10% la Turmeric – un ulei versatil, plin de beneficii. Popularul condiment din Asia oferă sprijin antioxidant pentru a-ţi proteja organismul de radicalii liberi. De asemenea, uleiul esenţial de Turmeric poate sprijini sistemul imunitar şi răspunsul acestuia. Datorită proprietăților sale, Turmericul sprijină aspectul curat și sănătos al pielii, reducând aspectul imperfecțiunilor. Totodată, poate avea efecte benefice asupra stării emoționale și îmbunătăți dispoziția. În plus, uleiul esenţial de Turmeric poate sprijini sănătatea sistemului nervos, cât şi funcţia celulară.

Oferte limitate

Harvest Spice (15 ml)
Harvest Spice revine pentru scurt timp!
Acest amestec cald, condimentat și liniștitor combină uleiurile esențiale CPTG™ care ne amintesc de toamnă, inclusiv Cassia, Cuișoare, Eucalipt, Eucalipt, Cedru, Nucșoară și Scorțișoară. Aplicat local, Harvest Spice poate contribui la îmbunătățirea stării de spirit, datorită adaosului de ulei esențial de Eucalipt. În plus, uleiul esențial de Cedru este recunoscut pentru beneficiile de înrădăcinare, perfecte pentru restabilirea echilibrului, atunci când simți că ți-ai pierdut busola interioară.
Loțiune Aftershave Forest Breeze (100 ml)
Disponibilă la un preț bun, redus!
Învăluie-te în aromele pădurii, odată cu revenirea pe stoc a Loțiunii Aftershave Forest Breeze! Infuzată cu Forest Breeze Amestecul Naturii, un blend creat exclusiv pentru Europa, această loțiune conține uleiurile esențiale de Brad Siberian, Chiparos, Ienupăr, Molid Negru, Portocală Sălbatică, Tămâie și Chimen. Bazată pe o formulă ușoară, care nu îngrașă pielea, crema se absoarbe ușor în piele. Perfectă pentru piele după ras, te ajută să te simți energizat pentru noua zi care te așteaptă.
NOU! Difuzorul dōTERRA Laluz™
Acum disponibil pentru vânzarea individuală. Transformă orice spațiu într-o stațiune de lux cu dōTERRA Laluz.
Laluz este mai mult decât un difuzor – este o declarație de design modern pentru casa ta. Laluz difuzează până la opt ore în continuu și are trei setări ambientale de lumină pe care le poți adapta dispoziției în care te afli. În plus, cu design-ul său modern este cu siguranță completarea perfectă, plină de stil, a oricărei încăperi din casă.

**************

Contact : Elena Branea 0735788171

Cumpara doTERRA cu reducere de 25% de aici: https://bit.ly/39Ac8zF
De ce doTERRA? Rezultatele unui studiu independent dovedesc calitatea si puritatea: AICI

**************

DIAMOND CLUB doERRA – ocazie unică pentru noii membri să înceapă cu dreptul călătoria aromată spre sănătate
Programul Diamond Club doTERRA care se desfăşoară pe parcursul lunilor Septembrie – Noiembrie se traduce în uleiuri esenţiale doTERRA şi blenduri doTERRA cadou pentru noii înscrişi, precum şi puncte recompensă pentru cei care investesc într-un stil de viaţă sănătos şi îşi asumă responsabilitatea asupra sănătăţii lor.
Prin evenimentele Diamond Club doTERRA online şi în persoană care vor avea loc în această perioadă  toţi cei care încă nu au un cont de membru doTERRA au ocazia să intre în lumea aromată a uleiurilor esenţiale pure doTERRA şi să fie recompensaţi generos pentru asta!
Aşa că, dacă participi la un eveniment Diamond Club doTERRA şi alegi să îți creezi cont nou de membru doTERRA cu o comandă de minim 100 PV (1 PV ~ 1 euro), în maximum 3 zile lucrătoare de la evenimentul Diamond Club, primești automat CADOU 1 sau 2 uleiuri esențiale (în imaginea ataşată ai cadourile).
Detalii despre promoţia Diamond Club https://www.uleiuriesentiale.net/diamond-club/

Related Posts