𝙙𝙤𝙏𝙀𝙍𝙍𝘼 Essential Skin Care
Conține:
🤍Cremă hidratantă
💜Cremă anti-aging pentru ochi
💙Loțiune pentru curățarea feței
💚Ser de netezire a pielii
💛Cremă hidratantă anti-aging
🧡Loțiune tonică astringentă
❤Cremă exfoliantă
💜Ser pentru îmbunătățirea luminozității tenului
Descrierea fiecărei creme în parte o aveți în poze și mi se pare interesant pentru voi sa vorbim puțin despre cum putem ajunge să avem un ten frumos și sănătos
🌹PAȘI PENTRU UN TEN FRUMOS🌸
Tenul este unul dintre primele lucruri pe care ceilalți le observă la tine și este probabil primul lucru pe care îl observi tu, în timp ce te ridici din pat și te uiți în oglindă în fiecare dimineață. Dacă ai ten cu probleme, ești probabil conștient de efectul pe care îl poate avea asupra bunăstării emoționale și mentale.
Tenul neted, frumos are mai multe șanse să îți ofere o mai mare încredere, respect de sine pozitiv și fericire în general. Urmează acești șapte pași pentru a obține un ten strălucitor, care sigur va face capetele să se întoarcă.
🌲1. Obține un somn de bună calitate: nu te concentra doar asupra numărului de ore de somn; concentrează-te și asupra calității somnului.
Folosește Vetiver, doTERRA Serenity ®, Lavender, Bergamot și Roman Charmomile (Mușețel Roman) pentru a-ți asigura un somn odihnitor.
🌿2.Exfoliază: Fă acest lucru de două ori pe săptămână cu un scrub bun pentru a ajuta menținerea unei texturi netede pe suprafața tenului și a crea o strălucire tinerească.
Folosește Crema exfoliantă de două ori pe săptămâna pentru a îndepărta celulele moarte de pe suprafața pielii.
Ai grijă sa continui cu o crema hidratanta, cum ar fi doTERRA’s Hydrating Cream, Anti-Aging Moisturizer, sau HD Clear® Facial Lotion.
🐬3.Scapă de stres: Stresul poate provoca deshidratare, poate spori petele și ridurile faciale și, de asemenea, pierzi timp care s-ar putea fi folosit concentrându-te pe obținerea unui ten clar și sănătos. Nivelurile de stres pot fi reduse prin meditație, respirație profundă, exerciții fizice, obținerea unui masaj și timp necesar pentru relaxare.
Folosește uleiuri esențiale de 💜Petitgrain, Lavender, Clary Sage, 💚Basil, Cilantro, Coriander, și 🧡Citrus Bliss®, pentru a combate stresul.
💦4.Bea mai multă apă: 💦Bea cel puțin opt pahare de apă în fiecare zi pentru a-ți elibera pielea de toxine și a o ajuta să-și recapete strălucirea și umiditatea de care are nevoie.
Încercă să adaugi în apă uleiuri esențiale de💛 Lemon, 💚Spearmint, Wild Orange, Grapefruit, Lime sau💙 Peppermint, pentru un plus de aromă și beneficii.
💞5.Folosește produse de piele de bună calitate:🙊 doTERRA oferă o gamă variată de produse delicate, naturale de îngrijire a tenului, pentru a te ajuta să obți un ten frumos, neted pe care îl meriți. Încercă aceste linii de îngrijire a tenului: 🙈Verage Skin Care, HD Clear Facial Kit sau Essential Skin Care.🙉
🍌6.Ia vitamine:🥝Un ten sănătos începe atunci când ai grijă intai de sănătatea ta. Ceea ce consumi zilnic, se va reflecta în calitatea pielii tale.
Încercă 🍍doTERRA Lifelong Vitality Pack ®🥑, care oferă peste 55 mg de omega-3, un amestec de 210 mg de acizi grași provenind din plante, vitaminele A, C, E, un complex energetic de B și niveluri puternice de extracte botanice naturale care susțin funcția celulelor sănătoase.
🥦7.Mănâncă sănătos: 🍔Dieta îți afectează nu numai sănătatea internă, ci și sănătatea tenului tău. Dietele bogate în zahăr🍨 pot face ca tenul să pară îmbătrânit și, în schimb, dietele care conțin în mare parte fructe și legume îți pot oferi nutrienții de care ai nevoie pentru a proteja mai bine tenul.