PROMOTIILE SI NOUTĂTILE LUNII AUGUST 2021 de la doterra!

Reducere la o selecție de pachete de înscriere la doterra – Ofertă limitată

Pachetele de înscriere in doterra,  oferă noilor membri tot ceea ce au nevoie pentru a-și începe aventura doTERRA. Cunoști pe cineva care dorește să înceapă să își îmbunătățească propria rutină pentru starea de bine? Datorită pachetelor noastre cu reducere, va găsi produsele de care are nevoie și, totodată, va economisi.
✅ 10 % reducere
  • Home Essentials Kit
  • AromaTouch™ Diffused Kit
✅ 15% reducere
  • Natural Solutions Kit (standard și vegan)
✅ 20% reducere
  • Essential Oil Collection Kit
  • Business Leader Kit (standard și vegan)
Această promoție de la doterra este valabilă atât pentru membri nou înscriși cât și pentru membri existenți.

————————————————————————————————————————

Contact: Elena Branea 0735788171

Cumpara doTERRA sau creeaza un cont doterra cu reducere de 25% de aici: https://bit.ly/39Ac8zF

Crearea unui cont de membru doterra se face fără condiţii absurde precum comenzi lunare la doterra sau înscrierea altor persoane in doterra

————————————————————————————————————————

Produsul CADOU al lunii de la doterra– Uleiul esential de Cedru de la doterra (15 ml)

Uleiul esential de Cedru de la doterra cunoscut pentru culoarea sa bogată și parfumul cald și lemnos, uleiul esențial de cedru de la doterra,  oferă o multitudine de beneficii pentru piele. Uleiul esential de cedru (Cedarwood) de la doterra este considerat unul dintre uleiurile esentiale cele mai eficiente pentru restabilirea echilibrului și crearea unei atmosfere liniștitoare la sfârșitul unei zile lungi. Arborii de cedru sunt originari din zone cu climă rece, le priesc altitudinile mari și cresc până la 30 de metri înălțime. Prin uz extern, uleiul esențial de cedru de la doterra, are proprietăți purificatoare. De asemenea,uleiul esențial de cedru de la doterra. este utilizat frecvent la masaj, deoarece relaxează și calmează mintea și trupul.
Primești GRATUIT uleiul esential de Cedru de la doterra, produsul lunii ,dacă efectuezi o comandă de loialitate unică totalizând cel puțin 125 PV, care este procesată până la data de 15 august 2021 inclusiv.

Detalii aici: https://www.uleiuriesentiale.net/2020/07/20/doterra-cedarwood/

————————————————————————————————————————

Contact: Elena Branea 0735788171

Cumpara doTERRA sau creeaza un cont doterra cu reducere de 25% de aici: https://bit.ly/39Ac8zF

Crearea unui cont de membru doterra se face fără condiţii absurde precum comenzi lunare la doterra sau înscrierea altor persoane in doterra

————————————————————————————————————————

Reducere 10% – Petitgrain  (15 ml)

Uleiul esențial de petitgrain este obținut din portocalul amar, utilizat din timpuri străvechi în cadrul practicilor de vindecare tradiționale. Printre beneficiile sale se numără capacitatea de a favoriza relaxarea și a reduce apariția imperfecțiunilor pielii. Petitgrain este utilizat pe scară largă în industria parfumurilor, datorită aromei sale erbacee proaspete. Având o compoziție chimică similară cu cea a levănțicii și salviei, petitgrain se combină bine cu uleiul esențial de levănțică, deoarece cele două uleiuri au multe beneficii în comun.
Reducerea de 10% se reflectă în prețul afișat. Reducerea nu se aplică la comenzile prin Plata cu Puncte.

Nou pentru Europa

Acum, poți cumpăra aceste produse nou-nouțe din gama noastră Touch, anunțate pentru prima dată la evenimentul online Stronger Together | doTERRA Europe Connection!
Helichrysum Touch doterra (flacon cu bilă de 10 ml)
Cunoscut drept floarea-veșnică sau imortelă, Helichrysum-ul produce un ulei cu parfum dulce de miere și proprietăți de regenerare și reînnoire a pielii.
Helichrysum-ul este utilizat frecvent la realizarea produselor cosmetice, datorită capacității sale de a conferi tenului un aspect reîntinerit și se utiliza în practicile de vindecare pe bază de ierburi încă din Grecia Antică; uleiul esential Helichrysum de la doterra este foarte prețuit și căutat pentru numeroasele sale beneficii.
dōTERRA Balance™ Touch (flacon cu bilă de 10 ml)
Aroma proaspătă și lemnoasă din doTERRA Balance Touch este perfectă atunci când ai nevoie de puțină armonie în viața ta.
Uleiurile esențiale de molid, lemn de Ho, tămâie, mușețel albastru marocan și mușețel albastru sunt combinate în proporții perfecte cu ulei de cocos fracționat, pentru a oferi un parfum ispititor, care, prin aplicare locală, favorizează calmul, relaxarea și starea de bine. Acest amestec practic doTERRA Touch este ideal de avut la îndemână acasă și oriunde te-ai afla!
doTERRA Whisper Touch este un parfum personal unic, care conține un amestec special de uleiuri esențiale.Fiecare ulei esențial din amestec are ca atare o aromă îmbietoare, însă când sunt combinate, aceste uleiuri creează un parfum aparte care intrigă simțurile persoanei care îl poartă, dar și ale celor din jur. Ylang ylang și iasomia sunt considerate cele mai prețioase flori în industria parfumurilor, datorită notelor lor de bază florale, euforizante. Combinate cu paciuli, absolut de vanilie, scorțișoară și cacao, ele creează un parfum nemaiîntâlnit.
Am dezvoltat flaconul cu bilă Touch de 10 ml pentru a răspunde dorințelor membrilor care utilizează frecvent amestecul Whisper. Utilizând flaconul cu bilă Touch reformulat, obții aceleași beneficii incredibile ale amestecului Whisper™ 5 ml, dar printr-o metodă de aplicare locală mai simplă.

————————————————————————————————————————

Afla detalii despre uleiurile esentiale de la doTERRA 

https://www.uleiuriesentiale.net/

Vrei sa afli mai multe informatii despre efectele uleiurilor esentiale?

Vrei ajutor si sfaturi? Intra în grupul de Facebook: Picatura Esentiala

Cumpara doTERRA cu reducere de 25% de aici: http://bit.ly/2ObXcm2

De ce doTERRA? Rezultatele unui studiu independent dovedesc calitatea si puritatea: https://bit.ly/2Js40q

Contact : Elena Branea 0735788171

Related Posts