Uleiul esențial DAVANA Touch de la doTERRA
Uleiul esențial Davana doTERRA Touch este creat din Davana, Artemisia pallens, care este cunoscută și sub denumirea de Dhavanam sau prin numele său sanscrit, Damanaka. Planta este originară din sudul Indiei și se găsește frecvent în grădinile casnice din India. Ca plantă aromată, planta este cultivată pentru frunzele și florile sale parfumate, care sunt utilizate în decorațiuni, ofrande religioase și, desigur, uleiul esențial. Frunzele plantei sunt, de asemenea, frecvent observate în buchete florale și aranjamente florale.
Planta davana este un membru al familiei margarete și este o rudă a mușețelului roman și german, precum și a florii-soarelui. Uleiul esențial este distilat cu abur din floarea, frunza și tulpina plantei.

Contact: Elena Branea 0735788171

Cumpara doTERRA cu reducere de 25% de aici: https://bit.ly/39Ac8zF

Cum miroase uleiul esențial Davana doTERRA Touch?
Uleiul esențial Davana doTERRA Touch are un miros dulce, cald, exotic, cu tonuri fructate și o notă de lemn. Parfumul versatil se combină bine cu aproape toate tipurile de uleiuri esențiale – lemnul, condimentele, rășinile, florile și familiile de citrice funcționează frumos cu uleiul Davana.
Una dintre cele mai interesante și distinctive caracteristici ale uleiului esențial Davana doTERRA Touch este aroma sa adaptivă care miroase și reacționează diferit asupra fiecărei persoane. Davanona – o cetonă sesquiterpenă – este molecula dominantă responsabilă pentru aroma uleiului.
DESCRIERE
Uleiul esențial Davana doTERRA Touch este in editie limitata, este disponibil doar la ofertele speciale ale doTERRA
Din aceeasi mare familie in care se regasesc pelinul, sapunarita, musetelul german, margareta, Davana creste in sudul Indiei, de foarte multe ori chiar sub coroana arborilor de santal indian. Aroma florilor este fructata si intensa si atrage o multime de fluturi, iar imaginea aceasta este ca un simbol al sprijinului transformativ al acestui ulei in lucrul cu sinele. Dupa cum fluturele apare ca o minune a creuzetului naturii dintr-o biata omida, tot asa uleiul esential de Davana ne invita sa ne gasim resursele interioare de a trece de la tiparele de supravietuire la eliberarea stralucirii fiintei noastre autentice.
Pe planul fizic, uleiul esențial Davana doTERRA Touch sustine sanatatea tractului respirator, avand si actiune antispasmodica, este un bun suport pentru regenerarea celulara a tesuturilor pielii si pentru sanatatea acesteia, aplicat pe abdomenul inferior este benefic pentru sanatatea sistemului reproducator. Poate avea efect de calmare a sistemului nervos.
Davana este cunoscut in industria parfumurilor unde are reputatia ca, odata pus pe piele, va mirosi diferit pentru fiecare. Iar aceasta particularitate este valabila si pentru uleiul esential, in mod evident. Din aceasta cauza, aroma Davana este greu de descris, intr-un fel se simte cand il mirosi din sticlute, altfel cand este difuzat, cu totul altceva este cand il pun pe pielea mea si deosebit de toate cand il pui pe pielea ta.

Contact: Elena Branea 0735788171

Cumpara doTERRA cu reducere de 25% de aici: https://bit.ly/39Ac8zF

Uleiul Imbratisarii, uleiul esențial Davana doTERRA Touch ne sprijina sa ne putem aprecia unicitatea si astfel sa putem aprecia unicitatea celorlalti. Atunci cand te simti “invins(a)” de lume, cand traiesti o dezamagire profunda, in urma unei trairi traumatice, cand simti ca ai “dat gres” sau te cuprinde frica de ceea ce o sa vina spre tine, ia-ti ca aliat uleiul esențial Davana doTERRA Touch, care vine cu invitatia de a te conecta cu energia pamantului ca intreg dar si a pamantului natal, pentru a putea sa te adaptezi mai usor la schimbare dintr-un loc stabil si plin de siguranta. Astfel vom putea vedea cat de minunati suntem fiecare si acest lucru ne confera libertate reala.
In religia Hindu, Davana este asociata cu zeitatea Shiva, distrugatorul (ignoranței). Desi pare ceva cu conotatii negative, Shiva are un rol extraordinar, cel de a distruge tot ceea ce este “mort”, curatand spatiul fizic si energetic pentru a permite germinarea lucrurilor noi. Asadar reprezinta o putere transformatoare teribila, fara de care lumea noastra nu ar putea exista asa cum o stim noi. Tot asa, uleiul esențial Davana doTERRA Touch ne sprijina in intentia noastra de a curata, a transforma tot ceea ce nu ne mai serveste, tot ce este “mort” in noi si il caram ca un bagaj impovarator de ani de zile, pentru a putea face loc si imbratisa energii noi, situatii noi, persoane noi, experiente noi.
BENEFICII SI APLICARE
  • sprijin pentru sanatatea tractului respirator: aplica pe tot pieptul
  • suport pentru sanatatea sistemului reproducator: aplica pe abdomenul inferior
  • suport pentru regenerarea tesuturilor pielii: aplica pe zonele in nevoie
  • crearea unui mediu de conectare cu siguranta si protectie: difuzeaza-l in amestec cu uleiul esential de Indian Sandalwood, uleiul esential extras din copacul sub care creste Davana, asadar un amestec de doua plante care se cunosc si au crescut impreuna
  • sprijin in lucrul cu echilibrarea chakrei Muladhara (radacină): difuzeaza impreuna cu o picatura de Patchouli, Frankincense, Jasmine sau Ylang Ylang
  • ameliorarea starilor ocazionale de neliniste si nervozitate: aplica pe piept, interiorul antebratelor, la punctele de puls si inhaleaza din palmele facute caus
METODA DE OBTINERE
Distilare cu abur a florilor si frunzelor

Afla detalii despre uleiurile esentiale de la doTERRA 

https://www.uleiuriesentiale.net/

Vrei sa afli mai multe informatii despre efectele terapeutice ale uleiurilor esentiale?

Vrei ajutor si sfaturi? Intra în grupul de Facebook: Picatura Esentiala

Cumpara doTERRA cu reducere de 25% de aici: http://bit.ly/2ObXcm2

De ce doTERRA? Rezultatele unui studiu independent dovedesc calitatea si puritatea: https://bit.ly/2Js40q

Contact : Elena Branea 0735788171

PRECAUTII
Nu se administreaza intern. Se recomanda diluarea cu ulei purtator, mai ales pentru copii, bebelusi si pentru persoanele cu piele sensibila. Se pastreaza la loc racoros, intunecos, departe de accesul facil al copiilor. Daca esti insarcinata, alaptezi sau esti sub supraveghere medicala, cere parerea medicului. Evita contactul cu ochii, urechea interna, interiorul nasului – daca patrunde accidental, dilueaza cu ulei vegetal.