Promoţia BOGO doterra în perioada 24-26 februarie 2021

Cumperi Green Mandarin (15ml) şi primeşti GRATUIT Yellow Mandarin (5ml)

? Ulei esential Mandarina Galbena de la doterra ( yellow mandarin) cu gust dulce este una dintre cele mai populare uleiuri esentiale de citrice și poate deveni rapid și noul dvs. ulei esential de citrice preferat.

 


‼️Acesta este un ulei esential de la doterra,  cu ​​ofertă pe durată limitată, care nu este disponibil pentru cumpărare, cu excepția perioadelor de promovare aplicabile.
Sfaturi de utilizare:

✅Adăugați o picătură ulei esential în apă sau smoothie.
✅Difuzați uleiul esential Yellow Mandarin singur sau cu uleiul esential floral preferat sau cu uleiul esential de brad de la doterra
✅Puneți câteva picături de ulei esential în partea de jos a dușului dimineața pentru un parfum ușor, înălțător și cu un abur natural.
✅Adăugați câteva picături de ulei esential într-o sticlă de pulverizare cu apă pentru un produs de curățare natural. Adăugați uleiuri esentiale de citrice suplimentare care vă plac pentru o putere de curățare suplimentară.
✅Luați 1-2 picături ulei esential de Mandarina Galbena de la doterra, intern după o masă deosebit de mare pentru sprijin digestiv.

???Care este diferența dintre uleiul esential de  mandarina galbenă și uleiul esential de mandarina roșie sau uleiul esential de mandarina verde de la doterra?

Uleiurile esențiale de la doterra , verzi, galbene și roșii de mandarină provin toate din același fruct, dar sunt produse în perioade diferite ale procesului de maturare.

Uleiul verde de mandarină de la doterra, provine din coaja fructelor necoapte sau verzi. Uleiul esentia de Mandarina roșie de la doterra,  provine din coaja fructului odată ce este complet coaptă și are culoarea roșie sau portocalie. Uleiul esential de Mandarina galbenă de la doterra,  provine din coaja fructului când este parțial coaptă.

În timp ce cele trei uleiuri esential de mandarină de la doterra, sunt similare în ceea ce privește chimia și utilizările, fiecare este încă ușor unic față de celălalt, deoarece procesul de maturare modifică subtil profilul chimic și aroma uleiului esential produs.

Pentru ce este bun uleiul esențial galben de mandarină?

?Atunci când este luat intern, uleiul esential de mandarină galbena de la doterra,  calmează sistemul nervos, susține răspunsul imunitar sănătos și promovează digestia. * Limonenul, unul dintre cei doi constituenți chimici principali ai uleiului esenti de mandarinei galbene, curăță. Cercetările clinice arată că limonena susține un metabolism sănătos și o funcție celulară. *

Mirosul dulce și răcoritor al uleiului esential de mandarinei galbene creează un mediu energizant și înălțător. Când aveți nevoie pentru a crea o atmosferă pozitivă și veselă, difuzeaza Mandarina galbena.

‼️ Dacă nu ai încă uleiurile esenţiale pure doTERRA şi vrei să profiţi de această promoţie specială – şi inclusiv să primeşti încă un ulei esenţial CADOU prin Diamond Club – contactează-ne printr-un mesaj sau la 0735788171 (apel sau WhatsApp) ‼️

‼️Cum se utilizează uleiul esential de mandarină galbena de la doterra ?

?Deoarece limonena curăță, uleiul esential de mandarina galbenă de la doterra  este un ulei esential de la doterra,  excelent pentru a lucra în rutina naturală de curățare. În plus, îți va plăcea să ai aroma plăcută care rămâne în casă când ai terminat.

?Pentru a profita de beneficiile interne ale uleiului esential de mandarina galbena, în timp ce vă bucurați și de aroma sa citrică delicioasă și subtilă, adăugați câteva picături de ulei esential de mandarina galbena în apă. De asemenea, îl puteți pune într-un smoothie sau îl puteți amesteca cu iaurt și fructe.

?Un alt mod simplu de a-l lua intern este într-o capsulă vegetală. De asemenea, puteți pune câteva picături de uleiu esential de mandarina galbena de la doterra,  sub limbă. S-ar putea să utilizați una dintre aceste metode după ce ați încercat un nou tip de mâncare sau ați mâncat o masă mare.

?Pentru pielea care arată sănătoasă și limpede, folosiți uleiul esentia de mandarina galbenă de la doterra pe față. Puteți adăuga o picătură din uleiul esential în produsul de curățare facial sau puteți spăla tonerul pentru piele.

?Deoarece uleiul esentia de  Mandarina galbena de la doterra,  este un ulei de citrice, este important să evitați lumina soarelui și razele UV timp de cel puțin 12 ore după aplicarea acestuia pe piele pentru a evita orice fotosensibilitate. O modalitate de a face acest lucru este să folosiți uleiul esential de  Mandarin galben de la doterra,  în timpul rutinei de îngrijire a pielii de seară.

?Uleiul esential de Mandarina Verde de la doterra:
Descriere

Uleiul esențial de mandarină verde de la doterra, este presat din fructul necoapte al arborelui de mandarină, în timp ce uleiul esențial de mandarină roșie provine dintr-un fruct mai matur.

✅Utilizarea internă a mandarinei verzi este cunoscută pentru proprietățile sale liniștitoare pentru sistemul nervos și poate susține funcția digestivă sănătoasă. * Limonena, una dintre principalele componente chimice ale uleiului esențial de mandarină verde, este renumită pentru proprietățile sale de curățare a suprafețelor. Limonenul poate ajuta, de asemenea, la susținerea funcției celulare, împreună cu γ-Terpinene.
?Uleiul verde de mandarină poate oferi sprijin antioxidant și poate ajuta la susținerea sănătății cardiovasculare atunci când este luat intern.

?Creați un mediu luminos și energizat, difuzând în același timp aroma dulce și răcoritoare a uleiului verde de mandarină în toată casa sau la locul de muncă.

‼️ Dacă nu ai încă uleiurile esenţiale pure doTERRA şi vrei să profiţi de această promoţie specială – şi inclusiv să primeşti încă un ulei esenţial CADOU prin Diamond Club – contactează-ne printr-un mesaj sau la 0735788171 (apel sau WhatsApp) ‼️

Related Posts