✨ DECEMBRIE este recunoscută ca Luna Cadourilor, însă la doTERRA e chiar mai mult – e luna GENEROZITĂȚII ?


? Promoția 200 PV: FRANKINCENSE (TĂMÂIE) – CADOU?

Efectuează ORICE comandă (de inrolare sau LRP) de 200 PV, în luna Decembrie și vei primi GRATUIT o sticluță de Frankincense (Tămâie) (15 ml) – unul dintre cele mai apreciate și mai prețioase uleiuri ?
În luna Decembrie 2020 POȚI PRIMI GRATUIT ULEIUL ESENȚIAL DE TĂMÂIE (FRANKINCENSE) LA 15 ML, dacă îți plasezi o comandă de minim 200 PV.
Afla mai multe despre acest ulei cu un click AICI si AICI 
Dacă optezi să îți creezi un cont de membru doTERRA , de asemenea poti beneficia de aceasta oferta. Lasa-mi un mesaj si te ajut cu drag, sau urmeaza pasii de mai jos!

Contact: Elena Branea 0735788171

Cumpara doTERRA cu reducere de 25% de aici: https://bit.ly/39Ac8zF

 

✨Produsul lunii – BALSAMIC FIR – Brad Balsamic (5 ml) – in editie limitata și decorațiune din dolomită
Spune bun venit acestui uimitor duo de sezon! Decorațiunea elegantă din dolomită este însoțită de ulei de Brad Balsamic, un ulei esențial proaspăt și lemnos, originar din America de Nord. Perechea de produse este perfectă pentru această perioadă a anului și va deveni, cu siguranță, o nouă alegere favorită în rândul pasionaților de uleiuri esențiale!

✨ Ai cont la doTERRA, creat cel tarziu luna trecuta?!
Atunci, poți obține GRATUIT un ulei minunat, Balsam Fir!
Cum îl poți obține? Achită o comandă LRP de min 125 PV, până in 15 DECEMBRIE!
Dacă LRP-ul tău va fi de min 200 PV, pe lângă Balsam Fir, vei primi si Frankincense 15 ml GRATUIT ?
Afla beneficii despre utilizare acestui ulei, cu un click AICI
❗Primește GRATUIT produsul lunii efectuând o comandă LRP de min 125 PV în perioada 1-15 DECEMBRIE 2020
❗ PROMOTIILE si cadourile se cumuleaza ❗– Daca plasezi comanda ta LRP de min 200 PV intre 1-15 Decembrie – primesti CADOU si produsul gratuit al lunii si uleiul Frankincense 15 ml si inca un CADOU – daca te inscrii la Tombola noastra ???

✨ Avem 10% reducere – ZenGest™ Touch (10 ml)

ZenGest Touch este diluat cu Ulei de cocos fracționat doTERRA, având o acțiune delicată asupra pielii sensibile. Formatul practic cu bilă face din ZenGest Touch un ulei indispensabil, acasă sau oriunde te-ai afla!
Reducerea de 10% se reflectă în prețul afișat. Reducerea de 10% nu se aplică în cazul comenzilor plătite cu puncte

✨Uleiuri esentiale NOI la Oferte Speciale, in Editie Limitata ?

⚜️ Colecție de ULEIURI ANTICE dōTERRA™

De la nisipurile mișcătoare ale Saharei, la întinderea pădurilor străvechi și infinitul cerului albastru, colecția de uleiuri antice doTERRA este inspirată de cultura popoarelor din trecutul îndepărtat. Colecția include șase uleiuri esențiale cunoscute pentru utilizarea lor în timpuri străvechi pentru ameliorarea stării de bine. Bucură-te de aceste uleiuri captivante.

Mir (5 ml)
Inregistrarile antice arata ca Mirul era considerat atat de valoros, incat uneori era apreciat la greutatea sa in aur. Mirul a fost folosit de-a lungul istoriei in parfumuri si ceremonii religioase.
Tămâie (5 ml)Pe langa notorietatea sa din Noul Testament, e cunoscut faptul ca babilonienii si asirienii ardeau tamaia in ceremoniile religioase, iar vechii egipteni foloseau rasina de tamaie in orice, de la parfum pana la alifiile care linisteau pielea.

Galban (5 ml)

Egiptenii foloseau Galbanum pentru imbalsamare. Civilizatiile romane si grecesti l-au folosit in produse de infrumusetare si parfum. Galbanum are o aroma complexa, care este proaspata, verde, pamanteasca si lemnoasa; in difuzor se amesteca bine cu trandafir, lavanda, muscata si tamaie.

Isop (2,5 ml)

Facand parte din aceeasi familie ca si Menta, Isop a fost considerat atat de greci, cat si de evrei o planta sacra. Uleiul esential de Isop poate fi folosit in difuzor pentru a completa un ritual de meditatie.

Numita si trandafir de stanca, trandafir de soare, trandafir de Sharon si Labdanum, Cistus a fost utilizat pentru parfum si pentru functionarea optima a sistemului respirator inca din vremurile biblice. De secole, Cistus este folosit in timpul meditatiei.

Mirt comun (5 ml)

Cunoscut si sub denumirea de ardei corsican, a fost folosit de mii de ani ca simbol al iubirii, onoarei, fericirii si generozitatii. Utilizarea sa este documentata inca din 600 i.Hr.. In Biblie e mentionat ca acest ulei esential era folosit in ceremonii.

Detalii si beneficii despre fiecare ulei ,regasiti apasand pe fiecare ulei in parte

?
Afla detalii despre uleiurile esentiale de la doTERRA 
Vrei sa afli mai multe informatii despre efectele terapeutice ale uleiurilor esentiale?
Vrei ajutor si sfaturi? Intra în grupul de Facebook: Picatura Esentiala
Cont doterra: https://bit.ly/39Ac8zF
Cumpara doTERRA cu reducere de 25% de aici: https://bit.ly/39Ac8zF
De ce doTERRA? Rezultatele unui studiu independent dovedesc calitatea si puritatea: https://bit.ly/3ovh3L0

Contact : Elena Branea 0735788171

Articole Recomandate