Uleiul CISTUS (ROCKROSE) de la doTerra

Cistus ladaniferus

METODA DE OBTINERE

Distilare cu abur a frunzelor

DESCRIERE

Acest ulei este in editie limitata, este disponibil doar la ofertele speciale ale doTERRA

Cu o aroma dulce si foarte intensa, cu un iz de miere fara a fi greoaie, dulceaga sau coplesitoare, cu o culoare inchisa si cu o vascozitate mare, acest ulei esential contine doi compusi unici, ce se regasesc doar la Cistus si care ii confera unicitate in proprietati si beneficii.

Beneficii fizice

Uleiul esential de Cistus de la doterra, se obtine din seva vascoasa, ca o rasina, a frunzelor unui arbust verde tot timpul si cu flori cu 5 petale galbene ce au spre centrul florii cate un punct mov. Se spune ca frunzele se lipeau de blana oilor si caprelor ce treceau prin acesti arbusti, iar pastorii, dupa ce le curatau blana, au observat ca urmele lipicioase de pe mainile lor ii ajutau atunci cand aveau zgarieturi, iritatii, taieturi, sa se vindece mai repede.

Fenolii din uleiul esential de Cistus stimuleaza sistemul imunitar si plamanii. Astfel, Cistus de la doterra, este benefic pentru sanatatea sistemului respirator, sustine procesul natural de drenare limfatica, este utilizat in proceduri de ingrijire a pielii, pentru mentinerea unui aspect mai tanar al pielii, fiind totodata suport pentru o piele sanatoasa.

Beneficii emotionale

Ulei esential al Reinvierii, este cunoscut si ca Labdanum, Rockrose sau Rose of Sharon. Ne sprijina in incercarea noastra de a ne goli mintea de nenumaratele ganduri care se invart permanent in cap,  suport pentru situatiile cand ne simtim intr-un carusel emotional, trecand de la o extrema la alta, sa ne regasim stabilitatea emotionala, linistindu-ne totodata si mintea.

Uleiul esential Cistus de la doterra, ne invita sa ne accesam propria putere de transformare mai ales daca simtim ca suntem excesiv de emotionali sau excesiv de reci, aproape amortiti emotional. Atunci cand esti pregatit(a) sa faci urmatorul pas in viata, si pentru asta e nevoie sa lucrezi cu emotii vechi reprimate, sa vezi cu ce lectii au venit astfel incat sa le poti lasa in urma, uleiul esential de Cistus de la doterra, poate fi unul dintre cei mai importanti prieteni.

Ne invita la conectarea armonioasa dintre energia feminina si cea masculina, este suport pentru echilibrarea chakrei Anahata (a inimii), mai ales cand avem inima inchisa si avem strategii de supravietuire in extreme – fie suntem suprareactivi, dam tuturor fara noima, fara a primi mai nimic in schimb, din dorinta de a arata ca si noi meritam, ceea ce este un fel de manipulare ce vine din credinta ca eu nu insemn nimic si nu merit nimic bun, fie suntem subreactivi, zgarciti in primul rand cu noi, cu ziduri groase in jurul inimii, pretinzand totul din partea celorlalti fara a da mai nimic in schimb.

Uleiul esential Cistus de la doterra, te invata sa iti imbratisezi inima ignorata atata vreme, ca intr-un cuib cald si protector, pentru a-i da siguranta sa se deschida si sa poti imbratisa noi perspective.

Consecintele evenimentelor traumatizante, ale certurilor sau ale pierderilor pot sa ne lase goi pe dinauntru, incapabili de a mai darui si cu o capacitate diminuata de a simti si exprima emotii. Incalzitor emotional, Cistus de la doterra,  poate “aprinde scanteia” procesului de dezghet al oceanului acesta inghetat. Uleiul esential,  stimuleaza zona superioara a capului si simturile, si este benefic de difuzat in timpul meditatiilor si momentelor de reflectie profunda.

Este minunat in amestec si nu uita ca este un ulei esential potent asa ca este suficient sa pui doar cateva picaturi.

Contact: Elena Branea 0735788171

Cumpara doTERRA cu reducere de 25% de aici: https://bit.ly/39Ac8zF

BENEFICII SI APLICARE
  • sprijin pentru regenerarea celulara a pielii: aplica-l diluat pe zonele in nevoie
  • suport pentru sanatatea sistemului respirator: difuzeaza si aplica diluat pe piept, gat si talpi
  • sprijin pentru sanatatea nervilor: difuzeaza si aplica diluat pe zonele in nevoie
  • masaj de relaxare: dilueaza in uleiul de masaj si aplica pe musculatura
  • suport pentru sanatatea pielii: aplica-l diluat pe zonele in nevoie
  • suport imunitar: aplica 1 picatura pe fiecare talpa dimineata si seara
  • lucru pentru echilibrarea chakrei Anahata (a inimii): aplica diluat pe tot spatiul inimii si in plexul solar amestecat cu ulei esential de Thyme (care ne sprijina sa sapam adanc in memorie dupa emotii pe care am preferat sa le ignoram – mai ales daca una din strategiile tale de supravietuire este “eu nu tin minte nimic din ce mi s-a intamplat”)
  • lucru pentru a-ti deschide chakra Anahata (a inimii): aplica diluat pe tot spatiul inimii si in plexul solar amestecat cu uleiurile esentiale de Rose, Geranium sau Ylang Ylang
PRECAUTII

Nu se administreaza intern. Se recomanda diluarea cu ulei purtator, mai ales pentru copii, bebelusi si pentru persoanele cu piele sensibila. Se pastreaza la loc racoros, intunecos, departe de accesul  facil al copiilor. Daca esti insarcinata, alaptezi sau esti sub supraveghere medicala, cere parerea medicului. Evita contactul cu ochii, urechea interna, interiorul nasului – daca patrunde accidental, dilueaza cu ulei vegetal.

?
Afla detalii despre uleiurile esentiale de la doTERRA 
Vrei sa afli mai multe informatii despre efectele terapeutice ale uleiurilor esentiale?
Vrei ajutor si sfaturi? Intra în grupul de Facebook: Picatura Esentiala
Cumpara doTERRA cu reducere de 25% de aici: https://bit.ly/39Ac8zF
De ce doTERRA? Rezultatele unui studiu independent dovedesc calitatea si puritatea: https://bit.ly/3ovh3L0

Contact : Elena Branea 0735788171