Uleiul

HELICHRYSUM de la doterra

Helichrysum Italicum

METODA DE OBTINERE

Distilare cu abur a florilor

DESCRIERE

Emotional, uleiurl esential Helichrysum de la doTERRA este considerat Uleiul Durerii.

Vine in ajutorul celor raniti sufleteste, cei cu o istorie a unei vieti grele, pierdere, agresivitate sau autodistrugere. In aceste situatii, avem nevoie de suport spiritual puternic, suport pe care uleiurl esential Helichrysum de la doterra , ni-l ofera prin sprijinul de a gasi putere si rabdare in sufletele noastre ranite pentru a trai in continuare in pofida trecutului dificil.

Helichrysum este asadar uleiul fundamental pentru adresarea emotiilor care se afla in spatele chinurilor noastre sufletesti. Ajuta la reamintirea iubirii pentru viata , pe care am pierdut-o sau a carei calitate a scazut foarte mult din cauza agoniilor traite, prin reformularea sistemului noastru de credinte. Este foarte folositor in cazul relatiilor daunatoare, cand experimentam autorespingerea si ura de sine. E un mare ajutor atunci cand il aplicam in zona ficatului, deoarece se stie ca ficatul este asociat cu emotii extrem de neplacute cum sunt: furia, frica si ura.

Uleiul esential Helichrysum de la doterra,  ne indeamna sa ne conectam la emotiile nerezolvate si sa readucem usor amintirile care au fost ingropate adanc in subconstient. Helichrysum asigura suport in procesul propriu de eliberare a mecanismelor de aparare si contribuie la asigurarea unui minim de confort in timp ce procesam aceste emotii dificile, generate de istorii personale incarcate de dureri sufletesti. Helichrysum favorizeaza un proces de acceptare calma a schimbarilor din noi, schimbari care rezulta din procesarea emotiilor si amintirilor dureroase si ne sustine in conectarea cat mai deplina cu increderea in sine necesara pentru a putea lua decizii importante.

Uleiurl esential Helichrysum de la doterra,  are o relatie puternica cu lumina soarelui. Ne insufla bucurie, pasiune si speranta pentru viata. Ia de mana sufletele ranite, ghidandu-le prin dificultatile vietii. Cand perseveram, acest ulei ne insoteste spre noi inaltimi ale constiintei spirituale. Helichrysum inspira speranta si, urmand calea transformarii spirituale, ne reaminteste sa fim recunoscatori pentru incercarile noastre. Ne ofera perspectiva ca daca nu traiam ranile trecutului, nu cautam procesarea si integrarea lor, care se poate transforma in renastere spirituala. Asa cum o pasare Phoenix moare si renaste din propria cenusa, asa putem renaste si noi din propriul tumult. Helichrysum ne cheama la viata spiritul luptator pentru a ne simti curajosi si determinati. Inspira speranta in cele mai descurajate suflete si viata in cele care au nevoie de o renastere.

Helichrysum este renumit pentru proprietatile lui ce contribuie la un aspect tanar al pielii si al muschilor, ce sunt sprijin pentru o circulatie optima a sangelui si suport pentru procesul de regenerare al tesuturilor. Helichrysum ajuta la mentinerea unui nivel de colesterol optim la persoanele sanatoase, sustine raspunsul sanatos inflamatoriu din corp, ajuta la ameliorarea unor dureri minore ocazionale. Este un ulei esential excelent pentru sanatatea sistemului respirator si cel limfatic, pentru sanatatea ficatului, pancreasului, vezicii biliare si sistemului vascular. Diluat in ulei purtator, este utilizat in multe parti ale lumii ca fiind benefic pentru protejarea impotriva razelor solare.

Helichrysum italicum este o planta perena mica cu frunze inguste si argintii, in forma de flori. Numele Helichrysum este originar de la grecescul “helios” care inseamna soare si “chrysos” care inseamna aur, referindu-se la culoarea florilor.  Helichrysum este cunoscut pentru proprietatile regenerative asupra pielii. Cunoscut si sub denumirea de “vesnic” sau “floarea nemuririi”, Helichrysum este folosit in produsele anti-imbatranire pentru proprietatile sale de mentinere a unui aspect tanar al pielii.

Contact: Elena Branea 0735788171

Cumpara doTERRA cu reducere de 25% de aici: https://bit.ly/39Ac8zF

BENEFICII SI APLICARE
  • ajutor pentru mentinerea unui aspect tanar si sanatos al pielii: aplica diluat impreuna cu ulei esential de Myrrh (smirna) direct pe zonele dorite
  • ameliorarea situatiilor ocazionale minore de flux abundent al sangelui: aplica pe podul nasului sau pe zona afectata
  • sprijin pentru procesul de regenerare al tesuturilor: aplica diluat pe zonele in nevoie
  • ameliorarea starilor ocazionale de disconfort emotional: aplica diluat in spatele gatului sau in zona de disconfort
  • suport pentru sanatatea pielii: aplica diluat combinat cu uleiul esential de Geranium (muscata) pe zona in nevoie
  • sprijin pentru sanatatea vaselor de sange: aplica diluat combinat cu Cypress (chiparos) pe zonele respective, fara a masa
  • ameliorarea durerilor ocazionale minore de ureche: maseaza diluat in spatele urechilor
  • suport pentru sanatatea sinusurilor: combina cu ulei esential de Sandalwood (santal) si Lemon (lamaie), dilueaza si aplica pe frunte, sub nari si difuzeaza
  • suport pentru ficat si pentru procesul natural de detoxificare a corpului: ia intern in capsula
  • inspirarea unei stari de liniste si pace: utilizeaza aromatic si topic diluat in plexul solar si in dreptul inimii
PRECAUTII

Se recomanda diluarea cu ulei purtator, mai ales pentru copii, bebelusi si pentru persoanele cu piele sensibila. Se pastreaza la loc racoros, intunecos, departe de accesul  facil al copiilor. Daca esti insarcinata, alaptezi sau esti sub supraveghere medicala, cere parerea medicului. Evita contactul cu ochii, urechea interna, interiorul nasului – daca patrunde accidental, dilueaza cu ulei vegetal.

Sursele: Modern Essentials, doterra.com, The Essential Life, Emotions and essential oils, Butterfly Miracles with Essential Oils

?????
????
Afla detalii despre uleiurile esentiale de la doTERRA 
Vrei sa afli mai multe informatii despre efectele terapeutice ale uleiurilor esentiale?
Vrei ajutor si sfaturi? Intra în grupul de Facebook: Picatura Esentiala
Cumpara doTERRA cu reducere de 25% de aici: https://bit.ly/39Ac8zF
De ce doTERRA? Rezultatele unui studiu independent dovedesc calitatea si puritatea: https://bit.ly/2Js40q