Uleiul esential Jasmine de la doterra

Uleiul

JASMINE (IASOMIE)

Jasminum grandiflorum

METODA DE OBTINERE

Absolut (extractie cu solvent din petalele florilor)

DESCRIERE

Este excelenta pentru piele deoarece este un bun suport pentru elasticitatea acesteia, iar cand este utilizata consecvent poate diminua imperfectiunile. Ajuta la ameliorarea tusei ocazionale minore si este este benefica si in caz de contracturi si intinderi musculare minore.

Cunoscuta in India ca “Regina noptii” si “Dumbrava luminii lunii”, femeile au pretuit iasomia de secole pentru frumusetea si aroma ei afrodiziaca. Datorita suportului pentru sistemul endocrin si emotii, iasomia este deseori folosita pentru ameliorarea durerilor ocazionale menstruale si a starilor ocazionale de disconfort emotional.

Aroma iasomiei de la doterra , este multi-fatetata, mult mai mult decat a oricarui alt ulei esential. Aroma vorbeste sufletului atat despre feminitate cat si despre puterea interioara. Iasomia este un ulei esential mai degraba absolut decat distilat. Toate uleiurile esentiale absolute, datorita concentratiei si intensitatii lor, ar trebui folosite in cantitati extrem de mici. Cantitatile mari pot coplesi receptorii din nasul nostru. Complexitatea aromei, in special notele rare si exotice, se pot pierde astfel pentru simtul nostru olfactiv. Jasmine Touch de la doterra,  este diluat cu ulei fractionat de nuca de cocos intr-un roll-on usor de utilizat.

Uleiul esential de Iasomie  este un ulei care impacteaza emotional, patrunde in cele mai adanci straturi ale sufletului, insufland un sentiment de incredere, energie, euforie si optimism. Amelioreaza starile ocazionale de neliniste, tristete, lipsa de chef, indiferent si ne sustine in efortul nostru de a aduce claritate asupra dilemelor din relatii.

Uleiul esential de iasomie are un parfum dulce asociat cu romantismul, deoarece florile ei infloresc numai seara si noaptea. Uleiul esential de iasomie de la doterra,  poate sprijini producerea de serotonina, hormon ce aduce in noi energie si stare de bine. Iasomia ne invita sa ne deschidem inima si sa ne gasim drumul spre o intimitate imbunatatita in cazul cuplurilor care s-au distantat sau pentru cei care si-au pierdut atractia unul pentru celalalt. Iasomia poate induce o stare de calm, ce ne poate ajuta sa avem un somn mai odihnitor.

Ulei al Puritatii Sexuale si al Echilibrului, ne sprijina in procesul propriu de a ne construi o sexualitate sanatoasa, cu o energie sexuala echilibrata,  astfel ne putem trezi pasiuni adormite si recastiga interesul pentru experientele sexuale. Iasomia cultiva experiente pozitive in relatiile intime prin incurajarea purificarii intentiilor si eliminarii motivatiilor sexuale nesanatoase. Ne cere sa ne respectam pe noi insine si pe ceilalti.

Prin natura ei gentila si purificatoare, Iasomia ne sustine in stradania noastra de a aduce la suprafata experinte sexuale traumatice nerezolvate pentru a le procesa si elibera. Experintele traumatice pot denatura relatia noastra cu sexualitatea iar Iasomia ne poate sprijini in ambele situatii prin care am ajuns sa facem fata acestor traume: pe cei carora le e frica sau resping experintele sexuale, precum si pe cei obsedati de sexualitate. Indeamna la echilibru pe cei care folosesc sexul pentru a umple o nevoie disperata de iubire si acceptare, precum si pe cei care resping intimitatea sexuala. Iasomia incurajeaza siguranta in relatiile intime si invita doar intentiile pure in mijlocul experientelor sexuale.

Iasomia este benefica pentru femeile care doresc sa isi gaseasca puterea interioara si determinarea fara a-si pierde feminitatea. Este potrivita pentru barbatii care isi cauta puterea interioara si determinarea in timp ce isi dezvolta sensibilitatea si empatia. In multe traditii religioase de-a lungul istoriei, iasomia simbolizeaza speranta, fericirea si iubirea.

Contact: Elena Branea 0735788171

Cumpara doTERRA cu reducere de 25% de aici: https://bit.ly/39Ac8zF

BENEFICII SI APLICARE
  • ameliorarea starilor ocazionale de tristete si neliniste: inhaleaza din palmele facute caus, aplica sub nas si pe ceafa, in plexul solar
  • suport pentru sanatatea uterului: aplica pe abdomen si in punctele reflexe sau in spatele genunchilor si pe talpi
  • ameliorarea imperfectiunilor pielii: adauga 2 picaturi in crema ta hidratanta si aplica in fiecare seara
  • mentinerea unui aspect sanatos al pielii din jurul ochilor: aplica in jurul ochiului (cu grija sa nu picuri in interior)
  • ameliorarea starilor ocazionale de oboseala: aplica pe ceafa si pe talpi
  • suport pentru sanatatea piele uscata si iritata: aplica pe zona afectata
  • ameliorarea disconfortului menstrual ocazional: aplica pe ceafa si pe abdomenul inferior
  • suport pentru sanatatea sistemului reproducator: aplica pe abdomenl
  • parfum: combina cu ulei esential de Sandalwood si ulei fractionat de nuca de cocos si aplica in zonele de puls
  • ameliorarea starilor ocazionale de disconfort emotional: aplica-l pe zona inimii si inhaleaza din palmele facute caus
PRECAUTII

Se recomanda diluarea cu ulei purtator pentru copii, bebelusi si pentru persoanele cu piele sensibila. Se pastreaza la loc racoros, intunecos, departe de accesul  facil al copiilor. Daca esti insarcinata, alaptezi sau esti sub supraveghere medicala, cere parerea medicului. Evita contactul cu ochii, urechea interna, interiorul nasului – daca patrunde accidental, dilueaza cu ulei vegetal.

Sursele: Modern Essentials, doterra.com, The Essential Life, Emotions and essential oils, Rebecca Hintze, Butterfly Miracles with Essential Oils
?????
????
Afla detalii despre uleiurile esentiale de la doTERRA 
Vrei sa afli mai multe informatii despre efectele terapeutice ale uleiurilor esentiale?
Vrei ajutor si sfaturi? Intra în grupul de Facebook: Picatura Esentiala
Cumpara doTERRA cu reducere de 25% de aici: https://bit.ly/39Ac8zF
De ce doTERRA? Rezultatele unui studiu independent dovedesc calitatea si puritatea: https://bit.ly/2Js40q

Related Posts