SMART & SASSY

Amestec pentru metabolism

INGREDIENTE

ulei esential de Grapefruituleiul onorarii corpului, curatare, energizare

ulei esential de Lemon (lamaie): ulei al atentiei si concentrarii, inaltator, claritate, bucurie

ulei esential de Peppermint (menta): uleiul inimii pline, buna dispozitie, energie

ulei esential de Ginger (ghimbir): ulei al imputernicirii, energie, rezistenta, claritate, viziune, motivatie

ulei esential de Cinnamon Bark (scortisoara): uleiul armoniei sexuale, caldura sufleteasca, libertate

Amestecurile de uleiuri esentiale sunt ca un buchet de flori atent alese pentru un rezultat final mult mai incantator decat fiecare floare luata separat. Calitatile fiecareia nu numai ca nu se pierd ci parca ies si mai mult in evidenta in aranjamentul general. Cand uleiurile esentiale se amesteca, ele incep sa lucreze impreuna in sinergie, completandu-se unul pe celalalt prin echilibrarea partilor mai “slabe” a fiecarui compus. Asa ca te invitam sa iti folosesti curiozitatea si intuitia si sa cauti la fiecare ulei esential din acest amestec calitatile pe care le poseda, pentru a-ti putea face o imagine de ansamblu cat mai completa despre beneficiile intregului amestec.

DESCRIERE

Acest amestec este special conceput ca ajutor in adoptarea unui stil de viata sanatos, cu limitarea aportului caloric in exces si obtinerea unui apetit optim. Uleiurile esentiale din acest amestec au un efect de calmare a stomacului si insufla o stare de bine. Este foarte benefic atunci cand administrarea lui este combinata cu exercitii fizice si o alimentatie sanatoasa.

Acest amestec poate fi utilizat si pentru a aborda in aromaterapie tiparele emotionale care stau la baza si contribuie la tulburarile de greutate ale cuiva. Persoanele care au nevoie de Smart & Sassy sunt cele care isi stabilesc standarde stricte pentru ele insele in programele de dieta sau pierdere in greutate. Ele cred ca, refuzand placerile alimentare si controland cu strictete corpurile lor, isi vor forta rezultatul dorit. In schimb, retinerea lor punitiva este intampinata cu “balbaiala” si rezistenta in trup, pe masura ce incearca cu disperare sa supravietuiasca. Nevoia pentru alimente si dulciuri devine excesiva, ducand la schimbari drastice in dieta, greutate si starea de spirit. De obicei, acestea provoaca descurajare si senzatia de a nu mai avea control, pe masura ce persoana se critica si oarecum, se uraste pe sine.

Acest amestec poate sprijini persoanele care lucreaza pentru eliberarea emotiilor grele care contribuie la kilogramele fizice si emotionale. Le incurajeaza sa gaseasca sentimente de valorizare a propriei persoane. Pe masura ce isi accepta corpul asa cum este, corpul se poate deplasa mai usor spre expresia sa ideala. Smart & Sassy incurajeaza indivizii sa se ridice deasupra auto-judecarii prin adoptarea frumusetii naturale a corpului si a valorii intrinseci, indiferent de greutate, forma sau dimensiune.

BENEFICII SI APLICARE
 • ajutor in programele de pierdere in greutate: ia 5 picaturi, de pană la 5 ori pe zi, in capsule vegetale sau in apa
 • suport pentru un aspect curat si neted al pielii: aplica diluat pe zona dorita
 • sprijin pentru metabolism: ia intr-o capsula vegetala sau in apa, aplica diluat pe talpi sau difuzeaza
 • sprijin pentru un apetit optim: ia o picatură sub limba si inhaleaza din sticla sau aplica diluat sub nas
 • suport limfatic: difuzeaza sau aplica diluat pe talpi si pe ficat impreuna cu amestecul Zendocrine
 • suport pentru protectie impotriva amenintarilor sezoniere si de mediu: ia in capsula vegetala sau in apa
 • suportul tractului urinar: ia in capsula vegetala sau in apa
 • sprijin pentru mentinerea echilibrului zaharului din sange la persoane sanatoase: ia in capsula vegetala sau in apa
 • suport pentru sistemul de detoxificare: ia in capsula vegetala sau in apa
 • suport pentru sistemul digestiv: ia in capsula vegetala sau in apa
 • sprijin pentru mentinerea nivelului optim de colesterol la persoane sanatoase: ia in capsula vegetala sau in apa
 • suport pentru sanatatea rinichilor si a vezicii urinare: ia in capsula vegetala sau in apa
 • suport pentru un raspuns inflamatoriu sanatos al corpului: aplica diluat pe talpi sau ia in capsula vegetala
PRECAUTII

Smart & Sassy contine uleiuri de citrice, care sunt fotosensibile. Evita expunerea la soare sau raze UV timp de 12 ore dupa aplicarea produsului pe piele. Se recomanda diluarea cu ulei purtator, mai ales pentru copii, bebelusi si pentru persoanele cu piele sensibila. Daca esti insarcinata, alaptezi sau esti sub supraveghere medicala, cere parerea medicului. Evita contactul cu ochii, urechea interna, interiorul nasului – daca patrunde accidental, dilueaza cu ulei vegetal. Se pastreaza la loc racoros, intunecos, departe de accesul  facil al copiilor.

Sursele: Modern Essentials, doterra.com, The Essential Life, Emotion and essential oils, Butterfly Miracles with Essential Oils