PURIFY

Amestecul curateniei

INGREDIENTE

Lemon (lamaie): ulei al atentiei si concentrarii, inaltator, claritate, bucurie

Siberian Fir (brad siberian): ulei al maturitatii si al perspectivelor, inradacinare, ritualuri noi

Citronella: ulei al eliberarii de nevoia de comparatie, curatare, protectie, obiectivitate, claritate

Lime: ulei al poftei de viata, inima tanara, energizare, bucurie, atentie, concentrare

Melaleuca (arbore de ceai)ulei al limitelor energetice sanatoase, protectie, incredere, curatare

Cilantrouleiul eliberarii de nevoia de control, purificare, curatare, calmare, energizare, introspectie

Amestecurile de uleiuri esentiale sunt ca un buchet de flori atent alese pentru un rezultat final mult mai incantator decat fiecare floare luata separat. Calitatile fiecareia nu numai ca nu se pierd ci parca ies si mai mult in evidenta in aranjamentul general. Cand uleiurile esentiale se amesteca, ele incep sa lucreze impreuna in sinergie, completandu-se unul pe celalalt prin echilibrarea partilor mai “slabe” a fiecarui compus. Asa ca te invitam sa iti folosesti curiozitatea si intuitia si sa cauti la fiecare ulei esential din acest amestec calitatile pe care le poseda, pentru a-ti putea face o imagine de ansamblu cat mai completa despre beneficiile intregului amestec.

DESCRIERE

Purify este o combinatie unica de uleiuri esentiale de citrice si condimente care ajuta la purificarea atmosferei si eradicarea mirosurilor neplacute intr-un mod natural si sigur, fiind si un agent de curatare eficient. Uleiurile componente ale acestui amestec il fac sa fie de ajutor pentru sistemul digestiv, piele si emotii.

Ulei al Purificarii, Purify ne ajuta in procesul propriu de eliberare a emotiilor daunatoare si de intrare intr-o stare curata si echilibrata. Ne insufla o senzatie de revitalizare a energiei, stare din care putem alunga influentele care nu ne sunt de folos, vine in sprijinul persoanelor care se simt cuprinse de negativitate. Acest amestec ne invita sa vedem posibilitatea eliberarii de obiceiuri si tipare vechi si sa ne procesam sentimentele toxice ca ura, furia sau dependenta.

La fel ca Lemongrass, Purify este un minunat agent de curatare a spatiilor, purificarea de mirosuri neplacute a aerului,  si inducerea unei senzatii de purificare emotionala. Difuzat in aer, acest amestec ne poate fi sprijin pentru a progresa in lucrul cu emotiile.

Pentru a ne limpezi si alina ranile,  este necesar sa primim, iar pentru a primi, trebuie mai intai sa ne eliberam de ceea ce blocheaza energia noua si curata sa intre. Amestecul curateniei ne indeamna in mod constant sa ne eliberam de ceea ce este vechi si nu ne mai serveste, pentru a fi deschisi la nou.

BENEFICII SI APLICARE
  • sprijin pentru purificare atmosfera: difuzeaza acasa, la birou sau in zonele cu resturi menajere
  • improspatare: intr-o camera mica sau in masina pune cateva picaturi de Purify pe o bucata de bumbac si plaseaz-o in sistemul de ventilatie
  • sprijin pentru protectie impotriva amenintarilor sezoniere si de mediu: adauga 5 picaturi intr-o sticla mica cu pulverizator cu apa si stropeste suprafetele dupa care sterge cu o carpa uscata
  • sprijin pentru calmarea muscaturilor de insecte: aplica diluat direct pentru calmare
  • deodorant rufe: foloseste cateva picaturi in timpul ciclului de clatire atunci cand speli rufe pentru a elimina mirosurile
PRECAUTII

Se recomanda diluarea cu ulei purtator, mai ales pentru copii si pentru persoanele cu piele sensibila. O utilizare continua indelungata si cu frecventa mare poate duce la o sensibilizare a pielii. Se pastreaza la loc racoros, intunecos, departe de accesul  facil al copiilor. Daca esti insarcinata, alaptezi sau esti sub supraveghere medicala, cere parerea medicului. Evita contactul cu ochii, urechea interna, interiorul nasului – daca patrunde accidental, dilueaza cu ulei vegetal.

Sursele: Modern Essentials, doterra.com, The Essential Life, Emotions and essential oils, Butterfly Miracles with Essential Oils