doTERRA BOGO – una dintre cele mai iubite promoții

 

 

 

‼️✅‼️ Se pot lua separate, toate o data sau cele de care simti ca ai cea mai mare nevoie! In limita stocului disponibil pana in data de 23 octombrie
doTERRA BOGO este una dintre cele mai iubite promoții de la doTERRA. Ea este oferită de 2-3 ori pe an și ne oferă posibilitatea de a achiziționa uleiurile esențiale doTERRA cu niște discount-uri extraordinare, cuprinse între 25-70% (față de prețul de depozit). Detalii despre regulile BOGO găsești aici.

 

BOGO = Buy One Get One Free = Cumpără un podus (sau mai multe) și îl primești pe al doilea (sau mai multe) GRATUIT.

De ce să profiţi de Promoția doTERRA BOGO?

♦ Dacă NU ai cont doTERRA: Este momentul perfect să testezi câteva dintre uleiurile esenţiale pure şi produsele doTERRA achiziționându-le la cu niște discount-uri extrem de consistente. De asemenea, poţi să profiţi de acest moment şi să îți creezi şi un cont doTERRA, adăugând în coș produsele de la oferta doTERRA BOGO şi ce alte uleiuri esenţiale sau produse îţi doreşti.

♦ Dacă AI cont doTERRA: Pe lângă reducerile cuprinse între 25-55% de care beneficiezi deja prin faptul ca ești membru doTERRA, beneficiezi și de reducerea pe care Promoția doTERRA BOGO ti-o oferă. Poți plasa comenzile BOGO pe Programul de Loialitate (LRP) și suplimentar vei primi și puncte de loialitate pe comenzile plasate. Este o excelentă oportunitate de a-ți îmbogăţi colecţia de uleiuri esenţiale pure şi de produse naturale doTERRA şi astfel să poţi împărtăşi cu alţii bucuria şi beneficiile lor.

♦ Dacă ești Consultant și dezvolţi afacerea doTerra : Pe lângă faptul că beneficiezi de toate avantajele prezentate la secțiunea de mai sus (”Dacă AI cont doTERRA”) este o ocazie să îţi dezvolţi echipa, să împărtăşeşti cu toată lumea aceste soluţii naturale şi să le poţi oferi celorlalţi uleiurile esenţiale pure şi produsele doTERRA la un preţ cu mult redus faţă de cel obişnuit.

Promoția doTERRA BOGO este o bună oportunitate (și) de a achiziționa la prețuri mici produse pe care să le putem oferi cadou celor dragi.

?BOGO 1 – Cumperi uleiul esențial de Cardamom (5 ml), primești gratuit si uleiul esențial de Pink Pepper (Piper roz) la 5 ml
?BOGO 2 – Cumperi amestecul de uleiuri esențiale Balance (15 ml), primești gratuit și uleiul esențial de Black Spruce (Molid negru) 5 ml
?BOGO 3 – Cumperi uleiul esențial Neroli Touch (10 ml), primești gratuit și uleiul esențial de Ylang Ylang (15 ml)
?BOGO 4 – Cumperi uleiul esențial Frankincense Touch (tămâie) (10 ml), primești gratuit și uleiul esențial Lavender Touch (levănțică) (10 ml) și amestecul de uleiuri esențiale dōTERRA Motivate Touch (10 ml)
??? BOGO BAG – Sau cumpără geanta BOGO pentru a primi toate ofertele și nu numai:
Geanta BOGO include toate ofertele de produse de săptămâna aceasta, plus o sticluță de Helichrysum (5 ml) și un ulei surpriză (15 ml) în ofertă limitată (LTO) GRATUIT, toate într-o geantă reutilizabilă.

 

Contact – Elena Branea 0735788171