Te invit la un webinar in care vom vorbi despre eficienta uleiurilor esentiale și a suplimentelor nutritive doTERRA in sustinerea sanatatii si controlul greutății.

Traim intr-o perioada cu cel mai mare avant medical din istorie dar noi suntem din ce in ce mai bolnavi, ne luptam cu kilogramele , cu starile de oboseala, epuizare, toate acestea duc la o stre de letargie si acumulare de kilograme, desi unii dintre noi manaca sanatos si au un regim de viata echilibrat, fac sport, merg la sala, totusi nu reusesc sa slabeasca!

Avem solutii la indemana care sa ne ajute in aceasta lupta!

De ce să participi?
– Vei avea acces la sfaturi şi idei din partea a 8 consultanţi wellness, terapeuţi, nutriţionişti, instructori yoga şi specialişti certificaţi în utilizarea uleiurilor esenţiale.
– Vei afla exact ce uleiuri esenţiale pure şi ce suplimente naturale poţi folosi pentru a-ţi gestiona greutatea şi sănătatea sistemului digestiv, si mai ales cum le poti folosi cel mai eficient.

Daca ceea ce ai incercat pana acum nu a functionat , te invit sa inveti mai multe despre cum sa abordezi  controlul greutatii, eficient!

Seminarul Online Live (Webinar) se va desfasura Joi, 23 aprilie, de la ora 18:30 pe platforma de webinar ZOOM, unde locurile sunt limitate. Pentru a participa, este necesar să îţi rezervi un loc completând formularul de AICI, urmand ca dupa inregistrare sa primesti link-ul si intructiunile de conectare!

Te astept cu drag!