Promoţia lunii martie extinsa pana in 15 Aprilie. Cadou în valoare de 50 de Euro pentru nou-veniţi şi pentru cei care împărtăşesc cu alţii

Primăvara e un anotimp al noilor începuturi, iar la doTERRA asta înseamnă un cadou pentru toți cei care aleg să înceapă un stil de viață mai sănătos și aproape de natură. Iar dacă îi ajuți și pe alții să facă acest pas, ești recompensat la fel!

PROMOŢIA 50/50 – cadoul perfect pentru toată lumea

Când îți creezi un cont de client doTERRA în luna martie, plasând o comandă de 100 de puncte* (PV) sau mai mult, primești cadou automat 50 de puncte.

* 1 punct valorează aproximativ 1 €.

Primești acest cadou indiferent dacă achizitionezi un pachet prestabilit pentru nevoile tale sau ce uleiuri esențiale și produse alegi, în valoare de 100 de puncte (PV).

Ce poți face cu aceste puncte? Îți poți cumpăra uleiurile esențiale sau produsele pe care ți le dorești! Și nu unul sau două, poți cumpăra chiar și 4-5 produse cu aceste puncte cadou!

Iar dacă ai deja un cont doTERRA, luna martie este momentul perfect să împărtășești și cu alții experiența ta și să îi ajuți să aibă o viață mai sănătoasă și aromată. Recompensa pentru tine atunci când o persoană căreia i-ai spus despre uleiuri își creează un cont de client cu o comandă de 100 de puncte? Primești automat 50 de puncte în contul tău!

Contactează-ma pe pagina de Facebook Picatura Esentiala cu Elena  sau la numărul de telefon 0735788171 (apel sau WhatsApp) şi te ajut să beneficiezi de această promoţie!

*In plus, doTerra ramburseaza transportul si din comanda de inrolare sub forma de puncte, asa ca in aprilie primiti 58,4 puncte

MAI JOS CATEVA VARIANTE DE PRODUSE CE POT FI LUATE CU 50 – 58,4 PUNCTE