doTERRA SERENITY™ SOFTGELS RESTFUL COMPLEX – amestec de uleiuri esentiale pentru un somn odihnitor
Complexul de relaxare dōTERRA Serenity este o combinație unică de ulei esențial de lavandă și extracte naturale de plante într-o capsula moale vegetariană care vă ajută să obțineți somnul odihnitor de care aveți nevoie, fără a vă lăsa să vă simțiți amețit și somnoros a doua zi. Complexul Serenity Restful dōTERRA combină ( bine cercetat), beneficiile relaxante ale uleiului esential de lavanda si L-Theanine, impreuna cu lemon balm, floare de pasiune si musetel pentru a promova usor relaxarea si somnul.

Descriere
Experții recomandă ca adulții să primească cel puțin 7-8 ore de somn în fiecare noapte. Din păcate, aproximativ 33% dintre adultii din ziua de azi nu primesc cantitatea recomandată de somn pe noapte și aproximativ 1 din fiecare 5 adulți se confruntă ocazional cu insomnie sau cu dificultăți de somn.
Lipsa de somn este legată de multe riscuri pentru sănătate și pune o povară enormă în aproape fiecare sistem de organe din corpul vostru. Lipsa de somn adecvat ne afectează capacitatea de a pierde în greutate sau de a menține o greutate sănătoasă; influențează modul în care simțim, învățăm și ne comportăm; impact negativ asupra sănătății cardiovasculare și a bunăstării generale; și poate reduce timpul de reacție și interfera cu capacitatea noastră de a conduce vehicule.
Obținerea unui somn adecvat este esențială pentru a vă recupera fizic și mental de la cerințele vieții cotidiene. Calitatea somnului este vitală pentru modul în care vă simțiți în fiecare zi, deoarece este esențial să sprijiniți procesele naturale recuperatorii și restaurative ale corpului.

Există sute de recomandări diferite, rețete de familie, produse și suplimente alimentare, care pretind că vă ajută. Cu toate acestea, ceea ce poate fi eficient pentru o persoană nu poate ajuta deloc pentru altcineva. Acum avem o soluție care folosește atât ingrediente dovedite istoric, cât și cele mai bune din știința modernă.

Beneficii primare
• Ameliorează somnolența ocazională
• Promovează relaxarea sănătoasă și somnul
• Vă ajută să obțineți un somn revigorant de care aveți nevoie fără să vă lăsați să vă simțiți morocanos sau somnoros a doua zi
• Face o diferență în ceea ce privește calitatea și ușurința de somn
• Încurajează somnul odihnitor
• Calmează sistemul nervos
• Ajută la reducerea stresului

Instrucțiunile de utilizare
Luați unul până la două geluri moi înainte de somn.

Măsuri de precauție
A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați sau sunteti in grija unui medic, consultați-vă cu el. Depozitați într-un loc răcoros și uscat.

Cumpără doTERRA din mgazinul online de AICI.

Cumpără doTERRA la preţ de membru (25% reducere) prin crearea unui cont cu un click AICI. (detinerea unui cont in doterra , nu te implica la comenzi lunare!)

Contact Elena Branea – 0735788171