Blend-ul ON GUARD de la doTERRA – amestec de uleiuri esentiale pentru IMUNITATE

Blend-ul ON GUARD de la doTERRA – amestec de uleiuri esentiale pentru IMUNITATE

On Guard cu aroma sa unică, este unul dintre amestecurile doTERRA cele mai versatile. Poate fi folosit în aromaterapie, local sau ca un supliment alimentar. Poate fi folosit și pentru purificarea atmosferei, dar este sigur și pentru a fi folosit pe blaturi, ca modalitate naturală netoxică de curățare a suprafețelor.

On Guard protejează împotriva pericolelor mediului și celor sezoniere, conținând uleiuri esențiale cunoscute pentru susținerea sănătății funcției imune. Versatilitatea acestuia îl face ideal pentru a fi folosit în multe tipuri de produse. Mirosul său cald, elegant, camforat, lemnos îți oferă o modalitate aromată, naturală și eficientă de protecție împotriva amenințărilor mediului, de curățare a suprafețelor și îți umple casa cu mirosul său energizant și înălțător.

On Guard poate fi ingerat zilnic pentru menținerea sănătății funcției imune (vezi On Guard + Capsule gelatinoase și Picături de protecție pentru gât), dar și pentru a fi folosit pe suprafețe în casă pe post de curățător netoxic. Atunci când este difuzat, On Guard ajută la purificarea aerului, susține sănătatea funcției respiratorii și poate fi foarte energizant și înălțător. Aplicat local, On Guard oferă beneficii de curățare și de purificare dar susține și circulația sănătoasă.

Aroma unică a On Guard provine dintr-o combinație de uleiuri esențiale cu grad terapeutic de portocală sălbatică (Citrus sinensis), cuișoare (Eugenia caryophyllata), scorțișoară (Cinnamomum zeylanicum), Eucalyptus radiata și rozmarin (Rosmarinus officinalis).

Beneficii principale ale On Guard
♦ Susține sănătatea funcției imune
♦ Protejează împotriva pericolelor mediului
♦ Curăță suprafețe
♦ Purifică pielea, susținând o circulație sănătoasă
♦ Aroma energizantă și înălțătoare

Utilizări ale On Guard
♦ Masarea gâtului, stomacului, abdomenului și a tălpilor. Diluează 15 picături de On Guard în Ulei de cocos FCO (doTerra) și masează timusul pentru stimularea sistemului imunitar, și masează sub brațe pentru stimularea sistemului limfatic. Foarte eficient în masarea tălpilor unde sensibilitatea este foarte redusă și se absoarbe rapid în tot corpul.
♦ Pentru dureri în gât câteva picături (la adulți) luat intern cu puțină miere sau apă. La copii masat bine gâtul extern.
♦ Fă gargară cu câteva picături ca și cu o apă de gură sănătoasă sau pentru un gât iritat.
♦ Adaugă pe un burete de vase sau pe o cârpă pentru a elimina mirosurile.
♦ Pune niște felii de mere în apă și adaugă câteva picături pe post de gustare sănătoasă și imunostimulator.
♦ Combină câteva picături cu ulei de cocos fracționat pentru a obține un curățător pentru mâini natural. (Vezi și spuma de spălat mâinile On Guard.)
♦ Folosește-l pe suprafețe de inox pentru a elimina stropii impregnați.

Mod de folosire
On Guard poate fi folosit pentru aromaterapie, local sau intern.
♦ Uz aromatic: Folosește trei până la patru picături în difuzorul preferat. Poți apela la inhalare directă, de asemenea. Pune doar câteva picături în palmă, freacă-ți mâinile una de cealaltă, formează un căuș și inspiră adânc de câteva ori.
 Uz intern: Diluează de la 1 la 4 pic în puțin lichid sau folosește On Guard+ Capsule gelatinoase sau Picăturile Protectoare pentru Gât.
♦ Uz local: Aplică o picătură sau două pe zona dorită. Diluează în ulei de cocos fracționat pentru a minimaliza orice sensibilitate la nivelul pielii. Vezi mai jos și alte măsuri de precauție.

Măsuri de precauție:
Posibilă sensibilitate la nivelul pielii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă ești însărcinată, alăptezi sau ești sub supraveghere medicală, consultă-ți medicul. A se evita contactul cu ochii, urechile interne și zonele sensibile. A se evita lumina solară sau razele ultraviolete timp de 12 ore de la aplicarea produsului.

Aceste informații reprezintă o compilație de sugestii făcute de cei care au folosit uleiuri esențiale. Este un text cu caracter informativ din experiențe personale și trebuie tratată ca atare. Dacă aveți probleme medicale grave, consultați-vă doctorul. Sursa articolului “Essential Oils and More” și “Modern Essential”.

Cumpără doTERRA din magazinul online de AICI.

Cumpără doTERRA la preţ de membru (25% reducere) prin crearea unui cont cu un click AICI. (detinerea unui cont in doterra , nu te implica la comenzi lunare!)

SAU

Contacteaza-ma aici , daca ai nelamuriri sau inca nu esti decis(a)

On Guard este creat pentru a susține sănătatea funcției imune și pentru a proteja de pericolele mediului. Oferă o alternativă parfumată, naturală și eficientă pentru a-ți menține casa și familia sănătoasă.

Are efect (în):

♦ Abcess (oral),
♦ Aer Poluat, Antiviral,
♦ Antibacterial,
♦ Antimicotic,
♦ Candida,
♦ Oboseală Cronică,
♦ Purificator,
♦ Infecția vezicii urinare,
♦ Răceli,
♦ Dureri musculare cauzate de viroze,
♦ Tuse, Viroze,
♦ Infecție gingivală,
♦ Halena (respirație urât mirositoare),
♦ Hipoglicemie,
♦ Infecții,
♦ Lupus,
♦ Mucegai,
♦ MRSA,
♦ Plăgi,
♦ Pneumonie,
♦ Scabie,
♦ Dureri de gât,
♦ Infecții cu stafilococ,
♦ Negi.

Uleiuri în compoziție:

♦ Orange: Antibacterian, antimicotic, antidepresiv, antiseptic, dezinfectant puternic și eficient in răceli și viroze.
♦ Clove bud: Antibacterian, antimicotic, antiinfecțios, antiparazitar, puternic antiseptic, antiviral, imuno-stimulant. Are capacitatea de a influența procesul de vindecare și ajută în inducerea sentimentelor de protecție și curaj.
♦ Cinnamon Bark: Este un puternic purificator, puternic agent de oxigenare, intensifică procesele altor uleiuri. Are efect stimulant și tonic asupra întregului corp în special asupra sistemului cardio-vascular. Antibacterian, antimicotic, antiinfecțios, antiinflamator, antimicrobian, antiparazitar, antiseptic, antispasmodic, antiviral, astringent, imuno stimulator, stimulator sexual și încălzitor.
♦ Eucaliptus Radiata: Are efect profund antiviral asupra sistemului respirator. Este cunoscut pentru capacitățile puternic antibacteriene, mucolitice și antiseptice.
♦ Rosemary: Ajută la echilibrarea funcției cardiace, energizează plexul solar și reduce oboseala mentală. Îmbunătățește circulația și stimulează sistemul nervos. Antiseptic și antiinfecțios.

Cumpără doTERRA din magazinul online de AICI.

Cumpără doTERRA la preţ de membru (25% reducere) prin crearea unui cont cu un click AICI. (detinerea unui cont in doterra , nu te implica la comenzi lunare!)

SAU

Contacteaza-ma aici , daca ai nelamuriri sau inca nu esti decis(a)