Ianuarie este momentul perfect în care să începi o nouă rutină folosind produse doTERRA. Odihna și exercițiile fizice de bună calitate sunt esențiale dacă dorești să te bucuri de noi niveluri de stare de bine; îmbunătățește-ți experiența cu pachetele în ediție limitată, pachetul pentru somn liniștitor și pachetul pentru activitate fizică, disponibile doar în perioada 1-31 ianuarie 2020.

PACHET PENTRU SOMN LINIȘTITOR

Pachetul pentru somn liniștitor este o colecție de uleiuri esențiale care îți conferă pace și calm înainte de ora culcării. Include pachetul pentru somn liniștitor în rutina ta de seară pentru a te relaxa după o zi încărcată și pentru a asigura o atmosferă calmă. Combinând beneficiile uleiurilor esențiale Muşeţel roman, Bergamotă, capsulelor moi Serenity și amestecului pentru serenitate Calmer, vei fi pregătit să-ți controlezi propria rutină de seară.

PACHET PENTRU ACTIVITATE FIZICĂ

În noul an, vei merge în premieră la o sală de sport sau te vei înscrie la un curs de fitness? Pregătește-te cu beneficiile motivaționale ale pachetului pentru activitate fizică, formulat special pentru a susține un stil de viață activ și sănătos. Pachetul pentru activitate fizică este o sursă puternică de uleiuri esențiale și amestecuri brevetate inclusiv unguentul Deep Blue, uleiurile esențiale Copaiba și Mentă, toate alese pentru proprietățile lor energizante, revigorante și motivaționale care-ți conferă impulsul de care ai nevoie înainte de exerciții fizice!

Daca nu ai cont si iti doresti sa intri in posesia acestor pachete (deoarece se pot comanda doar de catre cei care detin cont), poti alege sa iti creezi un cont ,intr-unul din cele doua modalitati pe care le gasesti AICI