Hinoki

Cunoscut drept chiparosul japonez, a fost lansat in 2017 ca editie limitata la Conventia din Japonia. Este considerat un copac sacru si nemuritor in Japonia, DoTerra obtine uleiul esential din lemnul de Hinoki pe care tamplarii nu il pot folosi, fiind considerate bucati prea mici sau subtiri.

Derivat din lemnul arborelui japonez Hinoki, uleiul esențial Hinoki este calmant pentru piele, minte și are un parfum relaxant.

În Japonia, uleiul este utilizat în băi pentru relaxare. Lemnul este folosit de sute de ani pentru construirea de altare și temple și este folosit și astăzi în industria lemnului. Acest ulei esențial premium unic continuă să ofere beneficii locuitorilor din țara sa de origine și acum poate face parte și din colecția ta de uleiuri esențiale.

Un studiu efectuat la Chibi University din Japonia a arătat că aroma de Hinoki are efect de realaxare atunci când este inhalată, iar conform unui alt studiu, uleiul esenţial obţinut din această specie poate fi utilizat şi ca insecticid nedăunător oamenilor.

Uleiul esenţial de Hinoki mai este recomanadat şi pentru efectele sale înălţătoare şi reconfortante. Un alt studiu arată că aromaterapia cu acest ulei esenţial deschide mintea unor noi perspective.

Practicile sustenabile de obținere a materiilor prime în asociere cu programele de gestionare a pădurilor din Japonia susțin controlul suprapopulării cu arbori Hinoki. doTERRA folosește resturile de lemn din industria lemnului, asigurându-se astfel că nicio parte din arbori nu este risipită. Procesul susține și crearea unui număr mai mare de locuri de muncă în zonele rurale.

Beneficii asupra trupului:
? Ajuta circulatia sanguina
? Amelioreaza durerile de cap
? Amelioreaza durerile menstruale
? Amelioreaza durerile musculare
? Sustine un nivel optim al bacteriilor
? Imbunatateste aspectul cicatricilor
? Sustine refacerea epiteliala (cicatrizant, refacerea tesutului epitelial dupa o trauma)
? Sustine sistemul respirator, reducand congestia
? Imbunatateste cresterea capilara
? Repelent
? Reduce aspectul ridurilor

Beneficii asupra sufletului:
? Ajuta la relaxare
? Reduce anxietatea
? Simbolizeaza puterea si ne da forta sa ne urmam visele
? Ne reconecteaza cu forta interioara

Principalii constituenti ai acestui ulei sunt:
? a-Cadinol
? T-Muurolol
? Gamma-Cadinene
? Omega-Cadinene
? T-Cadinol
? Cadin-1(10)-en-4,B-ol
? a-Muurolene
? B-Caryophyllene Alcohol

Se combina armonios cu: lemon, orange, mandarin, bergamot, clary sage, frankincense, lavender, rosemary, sandalwood si marjoram

Eu stiu sigur ca il vreau si pe pretiosul asta? Voi? ? Daca da, atunci plasati pana pe 15 ianuarie o comanda LRP de min 125 PV si e al vostru.
Daca aveti nevoi suplimentare si ajungeti la o comanda LRP de 200 PV pana pe 15 ianuarie atunci primiti gratuit si Frankincense si Hinoki.?

Sanatate si alegeri intelepte!