Cō-Impact Sourcing®

doTERRA se angajează să ofere numai uleiuri esențiale de cea mai bună calitate, pentru fiecare casă din întreaga lume. Îndeplinirea acestui obiectiv necesită o muncă îndelungată de cercetare, pentru a identifica cele mai bune surse de extragere a uleiurilor. Obținerea materiei prime pentru uleiurile esențiale. Există factori complecși și nuanțați care afectează calitatea uleiului produs de o plantă. Identificarea genului și a speciilor botanice trebuie să se asocieze cu identificarea celui mai bun sol și mediu pentru cultivarea plantei, a celei mai bune părți din plantă, a celui mai bun moment de recoltare și a celei mai eficiente metode de distilare a uleiului din plantă.

După ce se identifică planta specifică și mediul adecvat, doTERRA caută experți care și-au construit existența în jurul acelor plante – mulți dintre aceștia le cultivă de mai multe generații. Experiența lor este de neînlocuit și face distincția dintre produsele doTERRA și toate celelalte produse existente pe piață.

Cu o ofertă de peste 100 de uleiuri esențiale, doTERRA obține materiile prime din 40 de țări. Dintre acestea, 23 sunt țări în curs de dezvoltare, care nu se pot bucura de facilitățile esențiale, care pentru mulți dintre noi au devenit lucruri banale. În aceste cazuri, dar și în multe cazuri în țările dezvoltate, nevoia de uleiuri esențiale a doTERRA ajută comunitățile să scape de sărăcie și disperare. Această inițiativă poartă denumirea de Co-Impact Sourcing.

Co-Impact Sourcing înseamnă mai mult decât simpla obținere de uleiuri esențiale. Mai degrabă, Co-Impact Sourcing dezvoltă parteneriate pe termen lung, cu avantaje pentru ambele părți. Prin Co-Impact Sourcing, doTERRA contribuie la furnizarea resurselor și a educației necesare pentru dezvoltarea – și uneori crearea – economiei din comunitățile respective. Pentru a satisface necesarul de uleiuri esențiale, se creează noi locuri de muncă. De asemenea, se furnizează echipamente agricole și de distilerie, precum și formarea necesară. În plus, fermierii și deținătorii de distilerii încheie contracte care le asigură o remunerație echitabilă și plătită la timp, pe care pot conta. Dar aceasta nu e tot. Organizația caritabilă non-profit a companiei doTERRA, Healing Hands Foundation™, joacă, de asemenea, un rol în Co-Impact Sourcing. Healing Hands Foundation vine în ajutorul restului comunității, prin educație, construirea de școli și eforturi de a asigura satisfacerea unor nevoi fundamentale, ca apa potabilă și infrastructura necesară.

Datorită acestui angajament, prin care nu doar că obținem uleiuri esențiale de cea mai bună calitate, dar contribuim, totodată, la îmbunătățirea vieții comunităților, am câștigat încrederea multor oameni. Odată cu creșterea doTERRA, această încredere a însemnat că multe cooperative de uleiuri esențiale au încheiat contracte de exclusivitate cu doTERRA. S-a dus vorba și tot mai mulți fermieri și deținători de distilerii au început să caute să încheie contracte cu doTERRA.

De-a lungul acestui proces, angajamentul doTERRA a rămas același – de a schimba vieți în întreaga lume, prin darul prețios al uleiurilor esențiale.

Mai multe despre Co-Impact Sourcing gasiti in urmatoarele video-uri

Frankincense doTERRA (Uleiul Esential de Tamaie)